Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy férfi facebook-on lájkol más lányok fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszés nyilvánítás?

Figyelt kérdés
Az a gyerek aki lájkolja más csaj képét, az hogy szereti a barátnőjét? Láttam kiket lájkol és nagyon rosszul esett.
2017. júl. 9. 16:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
kicsit fel van fújva ez a likeolásos hülyeség
2017. júl. 9. 16:17
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem, a pasiknak mi a céljuk a lájkolással. Hogy a pitsa tudja, hogy ő is nyáladzik rá? Hogy mások tudják, hogy neki ez tetszik? Miért?
2017. júl. 9. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
32%
A férfiaknál más nők likeolása azt jelenti, hogy dugnánk őket. Ez független attól, hogy van-e szerelmünk vagy sem. :D Ez nem primitívség, de miért kéne letagadni?
2017. júl. 9. 16:25
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Amíg veled foglalkozik és tesz érted,addig nincs gáz.A baj ott kezdődik,amikor a viselkedésével eléri,hogy kevésnek érezd magad mellette.Ebbe tartozik az is,mikor feltűnően sok csajra nyáladzik akár neten,az életben te meg feleannyi figyelmet nem kapsz tőle.
2017. júl. 9. 16:25
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

mért kéne bármit is jelentenie annak ha én lájkolom egy lányismerősöm képét?

Ez nem tetszésnyilvánítás részemről, francba már ezzel a mondvacsinált hisztitekkel na ^^

2017. júl. 9. 16:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Flörtnek??? Ez akkora megcsalás, mint a huzat! És te még mindig mellette vagy és nem dobtad ki, mint a macskát xarni??? (Nyilván csak viccelek :DDD)

Tetszésnyilvánítás(eleve a "like" szónak ez a jelentése: "tetszik", "kedvel"), de komoly önbizalomromboló hatása van. Ezzel a pasi azt éri el, hogy elbizonytalanítson, hogy azt érezd, nem vagy elég szép, jó, stb... A legtöbb nőnél szerintem ez még csak "irgum-burgum" kategória, de biztos van olyan is, aki ezt sokáig nem tűri és szakít.

2017. júl. 9. 16:37
 7/19 anonim ***** válasza:
23%

"Ez nem tetszésnyilvánítás részemről"

De az, definíció szerint. Mégis mi más?

És miért nem lehet lementeni a képet? Miért kell lájkolni?

2017. júl. 9. 16:38
 8/19 A legrosszabb ***** válasza:
95%
Nem szoktam nekem tetsző csajok képeit lájkolni, sőt, FB ismerőseim száma elég kevés, legfőképpen családtagok, haverok, munkatársak és volt osztálytársak. Idegeneket egyáltalán nem szoktam jelölni, de nagyon még olyan személyeket sem, akiket futólag ismerek. Ellenben szoktam lájkolni olyan nőismerőseim képeit, akikre semmiképp sem másznék rá, mert mondjuk házas, vagy éppen a felettesem. A lájk nem feltétlenül jelent sem flörtölést, sem dugási célzatot.
2017. júl. 9. 16:39
 9/19 anonim ***** válasza:
80%

"A lájk nem feltétlenül jelent sem flörtölést, sem dugási célzatot."

Ha a csajszinak kint van mindene, akkor de. Ha mondjuk a reggeli kávéról csinált valami nagyon művészi képet, akkor nem.

2017. júl. 9. 16:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Én mindig irigykedem ezekre a lányokra... :(
2017. júl. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!