Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy valaki külsőre tetszett nektek, de mikor jobban megismertétek a személyiségét, rájöttetek, hogy mégsem a ti esetetek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 16:16
2/10 anonim válasza:
igen, sajnos többször mint szerettem volna.
3/10 anonim válasza:
Igen. Egyikkel jártam majdnem két hetet. Hiba volt. A többinél már okosabb voltam, és figyeltem a belső hangra a szemem helyett.
5/10 anonim válasza:
Elég volt chatelni,randi se kellett hozzá.
7/10 anonim válasza:
Volt bizony. Nem volt velük semmi nagy gond, csupán mégsem egymásra volt szükségünk.
8/10 anonim válasza:
Több is, mint bevallani merném.
9/10 anonim válasza:
persze, kivel nem?? :D kezdő tiniként még erőltettem ilyenkor a dolgot, de benőtt azóta a fejem lágya
10/10 anonim válasza:
Hajaj... A legutóbbi volt a legviccesebb. Álltam, mint akibe a villám csapott, mert szembe jött velem (külsőre) álmaim pasija, és mivel elég "érdekes" az ízlésem, ilyen még eddigi 27 évem alatt nem volt. Töketlen sem volt, rámosolyogtam, odajött, leszólított, számcsere, stb. Eljött az első randi, és koppantam. Meg az állam is szó szerint. Ő két év alatt 3 gyereket szeretne. Meg az ideális nő, aki nem dolgozik, hanem otthon várja a férjecskéjét. Majd ő eltartja. Hát jó, gondoltam, hátha csak ideges. Rendben beszélgessünk. Érdeklődési kör. Olvas. Jó pont. Hát rákérdeztem, mit. Hiba volt. Neki az olvasás kimerült PC World-ben. Hobbi? Tévézés. Itt éreztem úgy, hogy hagyjuk. Nem olvas, nincs hobbija, záros határdőn belül pedig házinyuszi lenne belőlem.. Kösz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!