Akinek a gyereke kora babakorban nagyon jókedvű, vigyorgós volt, később is jellemezte ez a személyiségét?
Mennyi idős kortól látszik meg akkor az alapszemélyiség? Gondolok itt arra, hogy mennyire nyitott, flexibilis, jó/rossz alaphangulatú valaki.
Azért merült fel bennem, mert a szüleim mondták, hogy hasonló voltam én is, alig sírtam, sokat vigyorogtam, könnyen vettem a változásokat. Felnőttként is kiegyensúlyozott személyiségnek tartom magam.
A lányom kb 6 hetes kora óta tényleg csak nagyon indokolt esetben sír (fáj valamije, éhes), egyébként egyedül is elfoglalja magát meglepően sokáig, nagyon barátságos, jó kedélyű és az se viselte meg, hogy háromszor "költözött" az elmúlt egy hónapban (új lakásba, majd lakáson belül is).
Azt tudom, hogy a személyiség alapja veleszületett, viszont arról nincs pontos információm, hogy mennyi idős kortól mutatkozik meg ez az alapszemélyiség - amit természetesen idővel a környezet és a nevelés változtat valamennyire.
Kisfiam picinek is nagyon nyitott és jókedvű volt. Most is az, de persze emellé dackorszak:akaratos, türelmetlen. Az akadályokat könnyen veszi, könnyen ismerkedik, nagyon vidám és vicces természet. Nem félős vagy félénk, teljesen stabil.
Picinek én is nagydumás voltam, most sem vagyok komplexusos, szeretek beszélgetni, nem vagyok kesergős típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!