Mit gondoltok erről a névről? Milyen személyiséget sugall?
Zsuzsa.Csak így simán,nem Zsuzsanna.
Szerintem szép név,komoly és lehet becézni is.
Céltudatos, természetes, életvidám, rendezetten élő, kiegyensúlyozott nő.
Nekem jobban is tetszik a Zsuzsannánál.
Én Zsuzsanna vagyok
Érdekes módon a Zsuzsa nevet nem szeretem,mindenki Zsuzsinak hív
Én nagyon szeretem a nevem,és nem tartom magam földhözragadt embernek nyitott vagyok,vidám és nyugodt személyiség.Persze a kos énem is dolgozik,fejjel megyek a falnak
ja és a zsuzsát a Szabó Magda álarcosbál nevű regénye miatt nem szeretem.
Viszont van,akire jobban illik a Zsuzsa,mint a Zsuzsi,rám nem,én zsuzsis vagyok.És annyira aranyos becézései vannak.Amíg élek a fülembe cseng,ahogy Nagymamám mondta:kicsi Zsuzsókám.
Egy becézése van,amivel a halálba lehet kergetni, a Zsazsa.biztos Gábor Zsazsa miatt.
Én simán Zsuzsa vagyok, és nagyon szeretem. :) Mindig ki kell hangsúlyoznom, hogy csak Zsuzsa, mert állandóan elírják Zsuzsannára.
Jellemre hagyományszerető, barátságos (már-már naiv :) ), házias, kedvesnek mondott ember vagyok, de anyatigris is, az igazságtalanság nagyon tud bántani, és hát az nem jó, ha nem tudom befogni a szám :/ . :)
Tényleg komolynak hangzik, de olyan jó becézések vannak!
Már biztos, hogy ezt a nevet fogod választani, vagy még puhatolózol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!