Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy férfi facebook-on lájkol más lányok fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszés nyilvánítás?
Hány éves vagy? 12?
Kb 150en likoltak a profilképem ,megse néztem kik. Nem hiszem hogy mindenki flörtölt velem.
n25
Örülök, hogy látom, azért a lájk, miféle flört?
És mit kezdene a 122 "flörttel"?
És én az szintén igen sokak által lájkolt képemmel, egy csomó nő van köztük, házasok, szerelmesek, mittudomén.
"szociális háló"- maradjunk ennyiben, nem szexpartner kereső.
Flörtnek semmiképp nem nevezném, inkább csak tetszésnyílvánítás. Bár ha az utóbbi időre gondolok, nem biztos. Amikor már az emberek annyira buták, hogy egy meztelen segges képet képesek 1 óra alatt 2000X like-olni, akkor már nem lepődök meg semmin...
31/F
Tényleg!
Szóval... tegyük fel a hecc kedvéért, hogy jó csajok vagytok (10/10)!
És kitesztek magatokról egy "olyan" képet - csöcskirakósat, bambisat, akkármilyet, csak még ne legyen poresz!
Oszt' kaptok rá hirtelen 512 lájkot, mindenféle random emberektől.
Mennyire "értékelnétek" ebből az 512-ből egyetlenegy darabot?
Kit fogna meg egy noname lájk?
(Ezt azért kérdem, mert én speciel kábé leszrnám azt az egy darab lájkot, az hótziher.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!