Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy férfi facebook-on lájkol más lányok fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszés nyilvánítás?

Figyelt kérdés
Az a gyerek aki lájkolja más csaj képét, az hogy szereti a barátnőjét? Láttam kiket lájkol és nagyon rosszul esett.
2017. júl. 9. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Ez a felnőtt rovat, nem a dedó.
2017. júl. 9. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem legyen egyenesen bűncselekmény más lányok képeit kedvelni. Kapásból 15 év börtön. Szív reakciót adott? 20 év fegyház.
2017. júl. 9. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Egyetértek :DD
2017. júl. 9. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 12?

Kb 150en likoltak a profilképem ,megse néztem kik. Nem hiszem hogy mindenki flörtölt velem.

n25

2017. júl. 9. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
És a lájkgomb megnyomásának mellik része lenne szerinted a flört?
2017. júl. 9. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Flörtnek nem az, ahhoz 2 ember kell. De egyszerű tetszésnyilvánításnak sem mondanám... vagyis vmilyen szinten az, de elég eufemisztikus megfogalmazás arra, hogy "dugnám". Kiv. ha régi barátok nem pózolós-pucsítós képeit lájkolja.
2017. júl. 10. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy látom, azért a lájk, miféle flört?

És mit kezdene a 122 "flörttel"?

És én az szintén igen sokak által lájkolt képemmel, egy csomó nő van köztük, házasok, szerelmesek, mittudomén.

"szociális háló"- maradjunk ennyiben, nem szexpartner kereső.

2017. júl. 12. 12:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Flörtnek semmiképp nem nevezném, inkább csak tetszésnyílvánítás. Bár ha az utóbbi időre gondolok, nem biztos. Amikor már az emberek annyira buták, hogy egy meztelen segges képet képesek 1 óra alatt 2000X like-olni, akkor már nem lepődök meg semmin...

31/F

2017. szept. 30. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Tényleg!

Szóval... tegyük fel a hecc kedvéért, hogy jó csajok vagytok (10/10)!

És kitesztek magatokról egy "olyan" képet - csöcskirakósat, bambisat, akkármilyet, csak még ne legyen poresz!

Oszt' kaptok rá hirtelen 512 lájkot, mindenféle random emberektől.

Mennyire "értékelnétek" ebből az 512-ből egyetlenegy darabot?

Kit fogna meg egy noname lájk?

(Ezt azért kérdem, mert én speciel kábé leszrnám azt az egy darab lájkot, az hótziher.)

2017. szept. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!