Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemen gazdasági szakon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen gazdasági szakon egészen könnyebb becsajozni? Ahol 2 lány jut 1 fiúra. Vagy ez semmit nem jelent?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy ennyitől az ölembe hullik egy lány, hanem hogy ha már amúgy van tapasztalata valakinek, tud is valamennyire az ember ismerkedni, amúgy is szokott néha tetszeni lányoknak, stb. Vagy hiába van sok lány, a legtöbb a pár legvonzóbb srác körül ólálkodik?
2021. ápr. 28. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent. Ha nem kellesz nekik, mindegy, hogy hányan vannak.

Képzeld el, hogy disznóhúst árulsz zsidóknak. Van jelentősége szerinted, hogy egy kis zsidófaluban árulod, vagy egy nagy zsidó-központban?

2021. ápr. 28. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Azért van.A zsidó központba lehet találsz turistákat :D akik arra tévednek...vagy kevésbé zsidó zsidókat :D

Esetleg írás tudatlant akik azt hiszi kecske hús.

Pl szerintem indiában simán bomba üzlet lenne egy tatár beefsztekes :D

Csak pár év múlva agyon köveznének.

2021. ápr. 28. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Jajj értsd már a példát jól, légyszíves 🤦‍♂️😵
2021. ápr. 28. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

3-as

"Mérnök farkakra vágynak"

Elárulnád hol vannak?

2021. ápr. 28. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Én oda jártam pénzügyesnek. Olyan férfi vagyok, aki elsőre nem tetszik lánynak. De "nem vagyok James és nem vagyok Bond, de jó a szívem ez a szexepilem" dal miatt rám vonatkozik. Tudsz rengeteg lánnyal mindenről beszélgetni és beléd szeretnek, észre sem veszik, mert te vagy a rendes jó srác. Azóta is együtt vagyunk a párommal, akit ott ismertem meg, nemsoká házasodunk. Gyönyörű és okos lány, ilyet máshol nem nagyon találtam volna.
2021. ápr. 28. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

Na, ha valakik, akkor azok a csajok tényleg magasra teszik a mércét, márcsak azért is, mert az ő hátterük sem a legcsóróbb. Persze ha fel tudod venni velük a versenyt tanulásban, akkor hajrá.

"Vagy hiába van sok lány, a legtöbb a pár legvonzóbb srác körül ólálkodik?"

Nem. A legtöbbnek máshonnan van párja, nem a szakról. Ja, és ők bizony simán eljátsszák, hogy huszonévesen 30-40-50 éves pasasokkal kavarnak. Menj be, próbáld meg elvégezni, már csak azért is, mert ha sikerül, az nem hátrány sehol, sem pár- sem munkakeresés terén. De a közgazdász csajokat hatalmas fenntartással kezeld, mert ők nem feltétlenül azok a kis ártatlan leánykák, még ha annak is néznek ki néha...:DDDDD

2021. ápr. 28. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

De nem ám :) Némelyik több f*szt fogott mint a rosszlányokos prostik. Mocskos undorító tetvek.

2021. ápr. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!