Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vekony szemuveges fiukent hogy tudnek becsajozni illetve milyen lanyoknal lehet eselyem?
1. Tudsz sportolni?
2. Hordhatsz kontaktlencsét? Esetleg a látásjavító szemműtéten gondolkodtál már? Nekem kb. 12 éves korom óta van szemüvegem, nem túl nagy dioptriával, de néhány éve javulni kezdett a látásom, mert sem a műtét sem a kontaktlencse nem opció, a szemüveget meg utálom, és elkezdtem tréningezni a szememet, ennek pedig van is hatása.
Ha erős nem is vagy határozott még lehetsz. A biztonság érzet is ezzel függ össze. Udvarolt már nekem 197cm magas 120 kilós pasas de egy nyámnyila papucs és anyuci pici fia volt.
Szemüveg: rengeteg nőnél előny egy jól megválasztott keret. Nálam is.
Vékonyság: vékony és vékony között is van különbség. Ha vastagabb vagy egy ropinál akkor van esélyed.
Akkor én Defektes csaj kategóriába esem :D
Nekem az ilyesmi kicsit sem számít... ha szeret olvasni filmezni és bírja az animéket az már fél siker ha jó fej érti a poént és őszinte, életem párja lesz :)
Ne úgy indítsd az ismerkedést hogy barátnőt keresel csak haverkodjatok minél többet vagytok együtt annál valószínűbb hogy kapcsolatlesz belőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!