Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki iskolas koraban lanyosztalyba jart/lanytobbsegu munkaba jar, de ugyse tud/ott becsajozni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Van. A külsőm miatt nem kellek nekik. Mindig csak barátságot akarnak velem. Azzal a szöveggel szoktak visszautasítani, hogy nagyon kedves és jó ember vagyok, de ők nem akarnak tőlem többet.

Az a lényeg, hogy ha nincs meg a külsőd az ismerkedéshez, akkor kár erőltetni az egészet.

2016. máj. 28. 09:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszek ebben a kulsos dologban
2016. máj. 28. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk munkahelyen kb. 75% nő, az már más kérdés, hogy nagy részüknek van párja. Akinek meg nem, az vagy nem akar kapcsolatot, vagy egész egyszerűen nem jön be nekem.
2016. máj. 28. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A lányok aránya egy közösségen belül irreleváns a társkeresés szempontjából. Én pl. olyan osztályba jártam, ahol csak egy lány tanult és 2-3 ember (köztük én is) kivételével mindenkinek volt barátnője (meg persze a csajnak is volt már pasija és nem az osztályunkból). Na ez fordítva is így működik. Attól, hogy egy közösség lánytöbbségű, nem jelenti azt, hogy automatikusan "felkarolják" a srácot. Arról meg persze nem is beszélve, hogyha nem vagy vonzó, akkor teljesen mindegy mennyi nő vesz körül, ők tudni fogják kontrollálni a nemi vágyaikat és nem fognak "kompromisszumot kötni", hogy Jajj ez a srác milyen magányos/nincs barátnője, de mi mennyien vagyunk, akkor valaki legyen már a barátnője! :D Ez a világ nem így működik. Sőt, a lánytöbbségű közösség inkább negatív hatással van egy kevésbé vonzó srácra, hiszem a férfiakkal ellentétben, a külsejéről sokkal több és egyértelműbb visszajelzést kaphat a nőktől, így az önbizalma is könnyen annyira megcsappanthat, hogy a személyisége rossz irányba halad.
2016. máj. 28. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Leginkább azért nem, mert már mindenkinek volt barátja :D

2016. máj. 28. 11:31
 6/8 A kérdező kommentje:
csak azért gondoltam, h akkor rá van kényszerülve a kevés férfi, h a csajokkal is barátkozzanak, és onnan már nem sok kell, h bnő legyen. De nekem sose volt ilyen szerencsém, nem azon a pályán mozogtam sajnos, h tele lett volna nővel
2016. máj. 28. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
A lányokkal való kommunikáció/társalgás és a csajozás két teljesen különböző dolog (legfeljebb ismerkedni tanul meg az illető fiú). Bár mondjuk ez is részben igaz, mert ha látok egy nagyon szép lányt, szinte mindig azt veszem észre, hogy 2-3 átlagnál jobb pasival és a szintén dekoratív barátnőjével tölti az idejét (még sosem láttam tuti csajt, hozzám hasonló szintű gyerekkel lógni). Szóval minden a külsőségeken múlik.
2016. máj. 28. 15:29
 8/8 lumia 532 válasza:
megis milyen munkahely az ahol annyira sok nő van?
2016. aug. 21. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!