Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan segíthetnék nekik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék nekik becsajozni?

Figyelt kérdés

Van 2 nagyon jó fiúbarátom, és úgy sajnálom őket néha, mert mindig ki vannak borulva ezekre a mai nőkre, és sajnos én is ezt látom mindenhol, amiket mondanak. Az agyonsminkelt, testet alig takaró ruhákban, hercegnőként tipegő csajokat, akik mindenkit bunkón elküldenek meg kiröhögnek, és totál el vannak szállva maguktól. De még az olyanok is, akik teljesen átlagosak, visszafogottak, még ők is fullos pasit akarnak maguknak.

Én sem vagyok álomnő, nem is erre akarok célozni, de ilyen szempontból nem vagyok ennyire válogatós meg beképzelt. Tudnátok valami helyet, ahol ismerkedhetnének?

2016. máj. 18. 18:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A képzelet világába bárkit megkaphatsz.
2016. máj. 18. 18:22
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
A nők mindenhol ugyanolyanok, az nem a helyen múlik. Tudomásul kell venni, hogy minden nő a lehető legjobbképű, legmagasabb és legizmosabb pasast akarja.
2016. máj. 18. 18:24
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Én megpróbálok magamból kihozni amit lehet aztán jól átverem a lányokat. Ezt tanácsolom mindenkinek, legjobb motiváció, kondi terem, fogyás, jó állás, aztán sz0pjanak a ribik, megcsalni őket, kihasználni, a felső réteg aza 5% a fiuknak ezt teszi, és nagyon támogatom őket.
2016. máj. 18. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Vidd őket az állatkertbe.
2016. máj. 18. 18:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Magasabbá és jóképűbbé nem tudod tenni őket.
2016. máj. 18. 18:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Az egyikük tök jó pasi pedig, szóval én sem értem.
2016. máj. 18. 18:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor jöjj össze vele te!
2016. máj. 18. 19:04
 8/15 A kérdező kommentje:
Randizok valakivel jelenleg, meg ők nekem csak barátok.
2016. máj. 18. 19:09
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
Sajnos a mai világban alkalmazkodni kell a dolgok menetéhez. Nekünk férfiaknak nehezebb dolgunk van, mert a nőknek nagyobbak az elvárásai a férfiakkal szemben, mint nekünk, férfiaknak a nőkkel szemben. Ez azt jelenti, hogy egy nőnek elég csinosnak, vonzónak lenni szexuálisan a férfi számára, viszont fordított felállásban nekünk, férfiaknak sok mindenben meg kell felelni. Nekem az egyik haverom 25 éves lesz, és még szűz. A legnagyobb baj, hogy az a pasi aki nem áll talpra és nem mutat önbizalmat, hanem bezárkózik, az sajnos nem is fog becsajozni, hacsak nincs egy hatalmas szerencséje, mivel a mai lányok ezekkel már szinte nem is foglalkoznak, figyelmen kívül hagyják őket. Szerintem ne a plázacicákkal kezdjenek, mert ott csak csalódás lesz a vége, hanem próbálj meg az ismerőseid , baráti körödből keresgélni nekik. Esetleg csináljatok közös programot, zárt körű buli csak ismerősök álltal ilyenek.
2016. máj. 18. 19:32
 10/15 A kérdező kommentje:

Na igen, de ez sem fair. A nő legyen csinos és vonzó, de ha a férfi egy bányarém, és még kövér is netán, akkor még fel van háborodva, hogy nem kell a nőknek...

Egyébként köszi a választ.

2016. máj. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!