Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit mondjak hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit mondjak hogy ne utasítsatok vissza? De fiúk is segíthetnek.

Figyelt kérdés

Ha az utcán megszólítok egy lányt, nem mondhatom azt h barátnőt keresek és te benned látom ezt, vagy ha már csak annyit mondok, hogy menjünk el sétálni, vagy meghívom kajálni akkor sem, valamiért nagyon nyomulósnak veszik? De akkor mit csináljak, hogy összejöjjön egy személyes találkozás nyugodt körülmények között hogy tudjunk beszélgetni, de mivel hogy idegen vagyok aki nem az a rbanc fajta, úgyis elhajt. Én nem ismerek ilyen pasis trükköket, barátaim ismerőseim azt mondják, hogy biztos hogy nagyon rossz a szövegem mert nem vagyok csúnya, és így baráti társaságban jó fejnek, viccesnek is tartanak, viszont így hogy is mondjam nem tudok nyitni úgy, hogy olyan ütős legyen, én megmondom, hogy megláttalak és tetszel szimpatikusnak tűnsz és szeretnék megismerkedni veled. Volt olyan lány aki ilyen perverznek vagy nem is tudom minek nézett, de tényleg a mai világban nem is lehet ismerkedni ha nem vagy ismert, nincs márkás kocsid, nem drogozol vagy nem vagy kigyúrt cgány, egy teljesen átlagos de okos értelmes férfias embernek nincs esélye? csak annak aki valamilyen defekttel kitűnik a tömegből? volt már 2 rövidebb kapcsolatom, és 1 alkalmi, de mostmár szeretnék egy komolyat.

23 F

nem szeretnék olyan választ kapni, hogy kezdj el gyúrni, vagy új ruhatár, nem érzem magam hendikeppesnek egyik szempontból sem, és mint mondtam nem azzal akarok kitünni hogy vagyok 100 kg vagy mert millios cuccaim vannak.

És nincsenek nagy igényeim sem, persze ne legyen nagyon alacsony, vagy magasabb sem mint én, meg persze ne legyen 100 kg, de tényleg nem vagyok válogatós, kimegyek az utcára és átlag 3-ból 2 lányra mondom azt, hogy külsőre nem is rossz, viszont ritkán merek odamenni, ha pedig oda megyek akkor visszautasítást kapok, szóval ezáltal egyre kevésbé, pl az utóbbi egy hónapban 1 lányhoz mentem oda, előtte volt olyan hogy egy héten minden nap kinéztem magamnak valakit, de biztos nem velük van baj hanem velem ha 30-40 próbálkozás után sincs siker, illetve egyetlenegy volt, de az is csak annyi hogy szexelni akart a lány.

2016. ápr. 20. 00:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért pont az utcán akarsz ismerkedni? Vannak erre alkalmasabb helyek is a Világban.
2016. ápr. 20. 00:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Én ennél tökéletesebbet el se tudok képzelni:

https://www.youtube.com/watch?v=9ZvCz4ymR8s

2016. ápr. 20. 00:56
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
A sok "nagymenő" legtöbbje csakis a külsejének köszönheti meg a fejkarakterének azt, hogy könnyü csajoznia, mindenki másnak kompenzálnia kell valahol, mellesleg ők úgy nőnek fel, hogy népszerűek a külsejük maitt a csajoknál így önbizalmat is kiskoruktól szereznek, sokan a beszédükkel kompenzálnak pl nagyon jó duma, de ehhez is egy életet kell gyakorolni, hogy kialakuljon egy folytonos jó szöveg, akkor van aki a külsejét tökéletesre viszi, aki mondjuk közepes anélkül h adna magára neki érdemes erre menni, vagy egyszerüen stílus személyiség is lehet ami vonzó a többségnek, vagy csak egy konkrét célközönségnek. Ennyit tudok mondani, ha konkrétumokat akarsz, pl mik a szövegek, utána mik a témát stb, neten rengeteg információ van róla, ami meg jótanács, próbálj valami profi haverodat megkérni, hogy mutassa be egy csaj ismerősén, hogy zajlik egy ismerkedés az utcai leszólítástól kezdődően, és akár tesztelhetnéd is, meg ő is.
2016. ápr. 20. 01:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond nekik azt, hogy nazdarovje harasó van benne paprika meg só igybizony dá.
2016. ápr. 20. 01:41
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
ismerkedj máshol ne az utcán ennyi, vagy ott van a társkereső vagy olyan helyen ahol közös érdelődési körötök lehet hobby vagy akármi 22/N
2016. ápr. 20. 08:33
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

8:33 al értek egyet. Ne az utcán próbálkozz. Minimális az esély arra hogy valaki igent mondjon. Ismerkedj hobby-k programok által ahol nem néznek perverznek vagy tolvajnak vagy szervkereskedőnek stb. Én simán azért nem mondanék igent mert vadidegen vagy. Amíg nem ismerek valakit nem szívesen megyek a-ból b-be bárkivel. Legyen akármilyen barátságos jóképű stb

Szerintem legnagyobb eséllyel úgy lehet ismerkedni ha a baráti társaságba teszed. Lehet olyan programot szervezni ahova mindenki hoz még egy embert magával meg hasonlók. Az utcán vagy buliban nem érdemes mert az utcán kevésbé érzi magát biztonságban az ember szerintem a buliban meg mindenki mindenkit megfektetni akar. Legalábbis ez az alap mentalitás.

A társkereső se rossz ötlet de én nem hiszek benne.

2016. ápr. 20. 09:37
 7/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Az utcán én is elküldök mindenkit. Az utcán lévő nő megy valamerre, szerinted van ideje leállni veled csevegni? Amúgy is szerintem elég ijesztő, hogy az utcán odamegy hozzád egy random ember. Még ha parkban vagy szórakozóhelyen vagy bármilyen más eseményen lenne, de még az is jobb, ha a buszmegállóban, de én baromi bizalmatlan vagyok azokkal, akik az utcán akarnak engem felszedni, és a lányok többsége így van ezzel. Próbálj meg valami kevésbé bizalmatlan helyszínt választani a csajozáshoz.
2016. ápr. 20. 09:43
 8/15 A kérdező kommentje:

nem tudom, nekem olyanok az életkörülményeim, a társaságom, hogy nem tudok ás helyet, de valami ötletet szívesen elfogadok. Viszont a szórakozóhely kilőve, a zenés táncos helyek azért mert nem tudok táncolni. De a kocsma szerű helyek is, meglehet nézni, hogy a lányok általában csávókkal vannak, ha meg 2-3 lány együtt akkor azért mert egymással foglalkoznak vagy nem kíváncsiak rám. A baráti társaságom meg olyan, hogy csak fiúk egy db lány sincs, és ők nem is csajoznak még nálam is visszahúzódobbak, egy haverom van, de ő facebookon csajozik, és ha volt hogy egy szórakozóhelyen odamentem egy lányhoz akkor a társaságom, meg a lány társasága is figyelt, nekem valami olyan kellene mint itt a videóban is volt, hogy én is egyedül vagyok és egy valakit szólítok meg, vagy esetleg ha 2-3an vannak a lányok, de ne nagyobb csoportban. A hobbim pedig focizok, és csak olyan csapatban ahol meccsen nincsenek nézők és a csapattársaim is nyilván fiúk. Ahova suliba járok, oda nagyon kevesen járunk, a lányoknak már mind több éves kapcsolata van akit ismerek. Futni is eljárok, de ez ugyan csak utcán történik. Jó ötlet az új hobbi, de mi legyen? nem tudok olyat ami érdekelne, megvan a magam élete, csak a párkapcsolat hiányzik belőle.

Az internetes társkereséssel az a probléma, hogy ha írok valakinek az a válasz jön "szia, ismerlek?" és ugye mivel nem ismer utána bármit írok nem válaszol. Akinek több száz ismerőse van az biztos nem fog visszaírni, akinek meg kevés azt nem találom meg. Társkeresőn abszolút nem válaszolnak, de azt olvastam is több helyen, hogy sok pasinak nem szoktak.

2016. ápr. 20. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:

ez szerintem helyzetfüggő is. Kell nyilván talpraesettség is, meg némi ész hozzá, a jó külső önmagában nem elég, ha nem tud valaki megszólalni.

Én az exemet úgy ismertem hogy egy buszon utaztunk, néztem őt, mikor leszállt összemosolyogtunk. Rá két hétre ugyanazon a buszon felszállt, de korábban szállt le. Gyorsan utánamentem, megállítottam, és kedvesen, mosolyogva megkérdeztem, hogy: "Biztos itt kellett leszállnod? - Mire ő furán pislogva elmosolyodott. - "Persze. Miért? - Erre én. - Mert nekem nem, és most még el is késem miattad, szóval ezt valahogy jóvá kell tenned. Egyik este sétálunk és beszélgetünk egyet, ha van kedved, közben elmesélheted, miért pont akkor kellett betoppannod a látómezőmbe, amikor épp melózni rohantam."

Ezt így ledaráltam neki, röhögtünk egyet, a többi jött magától. Helyzetfüggő. Lehet, hogy egy másik lány, nem velem, hanem kiröhögött volna, de ez benne van a pakliban. Ne arra gondolj, mi van ha nem jön be, hanem arra, mi van, ha bejön? :)

2016. ápr. 20. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
küldj egy képet. így vakon nem tudom megállapítani.
2016. ápr. 22. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!