Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit mondjak hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit mondjak hogy ne utasítsatok vissza? De fiúk is segíthetnek.

Figyelt kérdés

Ha az utcán megszólítok egy lányt, nem mondhatom azt h barátnőt keresek és te benned látom ezt, vagy ha már csak annyit mondok, hogy menjünk el sétálni, vagy meghívom kajálni akkor sem, valamiért nagyon nyomulósnak veszik? De akkor mit csináljak, hogy összejöjjön egy személyes találkozás nyugodt körülmények között hogy tudjunk beszélgetni, de mivel hogy idegen vagyok aki nem az a rbanc fajta, úgyis elhajt. Én nem ismerek ilyen pasis trükköket, barátaim ismerőseim azt mondják, hogy biztos hogy nagyon rossz a szövegem mert nem vagyok csúnya, és így baráti társaságban jó fejnek, viccesnek is tartanak, viszont így hogy is mondjam nem tudok nyitni úgy, hogy olyan ütős legyen, én megmondom, hogy megláttalak és tetszel szimpatikusnak tűnsz és szeretnék megismerkedni veled. Volt olyan lány aki ilyen perverznek vagy nem is tudom minek nézett, de tényleg a mai világban nem is lehet ismerkedni ha nem vagy ismert, nincs márkás kocsid, nem drogozol vagy nem vagy kigyúrt cgány, egy teljesen átlagos de okos értelmes férfias embernek nincs esélye? csak annak aki valamilyen defekttel kitűnik a tömegből? volt már 2 rövidebb kapcsolatom, és 1 alkalmi, de mostmár szeretnék egy komolyat.

23 F

nem szeretnék olyan választ kapni, hogy kezdj el gyúrni, vagy új ruhatár, nem érzem magam hendikeppesnek egyik szempontból sem, és mint mondtam nem azzal akarok kitünni hogy vagyok 100 kg vagy mert millios cuccaim vannak.

És nincsenek nagy igényeim sem, persze ne legyen nagyon alacsony, vagy magasabb sem mint én, meg persze ne legyen 100 kg, de tényleg nem vagyok válogatós, kimegyek az utcára és átlag 3-ból 2 lányra mondom azt, hogy külsőre nem is rossz, viszont ritkán merek odamenni, ha pedig oda megyek akkor visszautasítást kapok, szóval ezáltal egyre kevésbé, pl az utóbbi egy hónapban 1 lányhoz mentem oda, előtte volt olyan hogy egy héten minden nap kinéztem magamnak valakit, de biztos nem velük van baj hanem velem ha 30-40 próbálkozás után sincs siker, illetve egyetlenegy volt, de az is csak annyi hogy szexelni akart a lány.

2016. ápr. 20. 00:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Eddig a következőket írtad:

1, Szerinted nem vagy ronda, tehát a külsődön nem változtatsz semmivel, ruhát se.

2, Neked a szórakozóhelyek és a kocsmák nem alkalmasak ismerkedésre, mert előbbin táncolni kell, utóbbiban meg néz mindkét társaság, és ez téged zavar.

3, Ötleted sincs milyen hobbid lehetne, ahol nők is vannak, de nem is akarsz, mert neked "megvan a magad élete".

Magyarul: te nem változtatsz semmin, neked csak az utca jó. Akkor hajrá, haver, így tovább! Majd az ötszázadik leszólításra lehet lesz egy lány, aki hajlandó veled beülni valahová.

Vagy nem.

2016. ápr. 29. 15:03
 12/15 A kérdező kommentje:

már, hogy ne tudnék változtatni?

pl olyan munkám lesz ahol sok emberrel találkozok,

én amikor orvosnál voltam is rámozdultam az asszisztensre, boltban is ha van olyan lány aki megtetszik, bár hol lehet lányt találni, ha idegen társaság néz egyáltalán nem zavar, és van aki nem tud táncolni nagyon gátlásos azon a téren.

2016. ápr. 29. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Aki engem az utcán leszólít, azt mind elhajtom. Nem szeretem, ha vadidegen pasik szólítanak le. Egyszerűen ha nincs semmilyen közös ismerettség, akkor mégis mi az anyám kínjáról kezdjek el egy tök idegennel beszélgetni?
2016. máj. 17. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy más hogyan van vele, de én örülnék neki, ha egy srác lenne olyan bátor, hogy az utcán odajön hozzám és őszintén elmondja, hogy mi a helyzet és hogy szeretne elhívni egy randira! Szerintem teljesen korrekt a dolog, ha nem azt látom hogy csak szexelni akar, hanem tényleg kapcsolatot, akkor én tuti adnék neki egy esélyt! Szóval ne legyél elkenődve, lehet, hogy rossz embereket fogtál ki! :) 22/N
2016. máj. 17. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mit mondasz. Jól kell kinézni, csak ez számít.
2016. máj. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!