Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szisztok! A nagy fiam párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsunagy48 kérdése:

Szisztok! A nagy fiam párkeresési problémákkal küszködik hogyan segíthetnék neki ebben?

Figyelt kérdés
Elég régóta már 4-5 éve van ez a fiamnál hogy nem talál magának párt és az utóbbi időkben félek hogy depressziós lett.Egész nap alszik azelőtt alig volt otthon mindig ment sportolni valamit a barátjaival.Ha megkérdezem tőle hogy mi a baj fiam beszéljük meg mindíg azt mondja hogy semmi anyu ne aggódj itt kezdtem el aggódni mert látszik hogy nagyon bántja de próbálja erősnek mutatni magát hogy ne aggódjak már a barátaival is beszéltem és ők is ugyanazt monták mint amire gondoltam.Nem arról van szó hogy túl válógatós lenne,ahogy mesélte az a probléma hogy akiket megpróbál álltalában leszólítani mindíg elküldik van barátom szöveggel pedig egyáltalán nem is csúnya ezért nem értem hogy miért ilyen nehéz neki.Próbálkozik társkeresőkel is de azon komolytalan szórakozni vágyó nők vannak akiknek sok a szabadideje ezért már ott sem próbálkozik báráti körében sincs senki és azt hiszem ez a sok csalódottság az önbizalmára komoly kihatással van.27 éves még csak de nem akarom őt így látni valakinek volt már hasonló tapasztalata?
2016. márc. 13. 18:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Csak 4-5 éve van egyedül? Az nem sok, én vagy 10 éve :)
2016. márc. 13. 18:29
 2/20 VirágésBence ***** válasza:
73%
Sok férfinak van társkeresési problémája és értem, hogy szereted és segíteni akarod, de nem tudsz és nem is a te dolgod, ha meg elkezdesz neki fejvesztve lányokat vadászni csak be lesz állítva anyuci pici fiának.
2016. márc. 13. 18:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik olyan dolog, amiben saját magát kell az embernek segítenie. Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, max. bemutatod valami ismerősöd lányának. Persze az közel sem biztos, hogy lenne köztük valami.
2016. márc. 13. 18:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnálattal hallom fiam,ezek a mai "nők" nem is nők sajnálom a sok fiatal férfit az én időmbe ilyen dolgok soha nem fordultak elő mindegyiknek csak a .... jár az eszébe megáll az eszem hogy mi lesz a világgal hova süllyed ez a sok nő nem értem.
2016. márc. 13. 18:38
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Ne avatkozz bele, az neki nagyon kínos lesz, ha te akarod megoldani a társkeresési problémáit. Én is lekoptatom a szüleimet, ha megpróbálnak beleszólni. Ha egyedül nem tudja megoldani, akkor ilyen gyereket neveltél, hagyd, hogy önálló legyen és felnőtt.
2016. márc. 13. 18:42
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a szüleim és nagyszüleim idejében a férfiak sem voltak ennyire tejbetökök, mint manapság, kedves anyuka. Tisztelet a kivételnek.
2016. márc. 13. 18:43
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Az lehet, hogy régen nem voltak ennyire tejbetökök a férfiak, de a nőknek sem voltak ekkora elvárásaik, mint manapság sokaknak. Tisztelet a kivételnek. Meg egyáltalán ne keverjük azokat az időket a mostaniakkal, teljesen más volt az értékrend. Akkoriban a nőknek az is bőven elég volt, ha a férfinak állása volt, és neki is, közösen építették vagy vették meg a kis családi fészküket, mostanában a legtöbb elvárja, hogy legyen már ugyan egy 25-30 éves férfinak saját lakása, más különben hova rakhatná be a kis fenekét? Elnézést kérek azoktól, akire ez nem vonatkozik. Akinek nem inge..
2016. márc. 13. 19:15
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
6# A szüleid és nagyszüleid idején a nők még abban voltak érdekeltek, hogy egy rendes és tisztességes férfit találjanak maguk mellé. Akkoriban a jóképű rosszfiúkkal való lefekvés egyenlő volt a szociális öngyilkossággal. Manapság - hála a fogamzásgátlásnak, szexuális forradalomnak és a feminizmusnak- azzal szeretkeznek a nők, akivel csak akarnak. És mivel csak a legjobb pasikkal akarnak, azok halomra dugják a nőket, miközben a férfiak többsége csak nagyon nehezen vagy egyáltalában nem jut nőhöz. A kérdezőnek - nőként - nyilván sokkoló lehet szembesülni, egy átlagos pasinak mekkora szívást jelent a társkeresés.
2016. márc. 13. 19:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként mikor társkeresőn fent voltam, az alábbi kínálat volt férfiakból:

- házas férfiak, akik szeretőt kerestek a feleségük mellé

- párkapcsolatban élő férfiak, akik szeretőt kerestek a barátnőjük mellé

- egyedülálló férfiak, akik csak és kizárólag szexpartnereket kerestek

- párok, akik harmadikat kerestek a szexuális életüket feldobni

- anyuci pici önállótlan fiacskáik

- szélsőséges gondolkodásúak, akikkel lehetetlen volt társalogni

- bunkók

- olyanok, akik csak beszélgetni akartak, nem kerestek társat, csak társaságot, társalgópartnert, barátságot (igazából velük volt a legpozitívabb a tapasztalatom, csak ők nyilván nem társat keresni voltak fent, így velük nem volt több beszélgetésnél)

- társkeresők között egyetlen üdítő kivétel volt az exem, akivel szép volt, amíg tartott, és békében váltunk el, miután kiderült, hogy sajnos hosszú távon nem illünk össze

2016. márc. 13. 19:28
 10/20 anonim ***** válasza:
44%
9# Ez bizonyára így is van, de ehhez csak azt tudom hozzátenni, hogy az értelmesebbje, mármint a férfiak közül, hamar megunja ám, hogy totál levegőnek nézik. Mert lehet azt a játékot játszani, hogy kollektíve nem válaszolgatunk a nem éppen top pasiknak, bármit is írnak, de akkor ennek ez az ára, hogy csak a kretének maradnak, meg azok, akik csak szexpartner keresnek.
2016. márc. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!