Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szisztok! A nagy fiam párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsunagy48 kérdése:

Szisztok! A nagy fiam párkeresési problémákkal küszködik hogyan segíthetnék neki ebben?

Figyelt kérdés
Elég régóta már 4-5 éve van ez a fiamnál hogy nem talál magának párt és az utóbbi időkben félek hogy depressziós lett.Egész nap alszik azelőtt alig volt otthon mindig ment sportolni valamit a barátjaival.Ha megkérdezem tőle hogy mi a baj fiam beszéljük meg mindíg azt mondja hogy semmi anyu ne aggódj itt kezdtem el aggódni mert látszik hogy nagyon bántja de próbálja erősnek mutatni magát hogy ne aggódjak már a barátaival is beszéltem és ők is ugyanazt monták mint amire gondoltam.Nem arról van szó hogy túl válógatós lenne,ahogy mesélte az a probléma hogy akiket megpróbál álltalában leszólítani mindíg elküldik van barátom szöveggel pedig egyáltalán nem is csúnya ezért nem értem hogy miért ilyen nehéz neki.Próbálkozik társkeresőkel is de azon komolytalan szórakozni vágyó nők vannak akiknek sok a szabadideje ezért már ott sem próbálkozik báráti körében sincs senki és azt hiszem ez a sok csalódottság az önbizalmára komoly kihatással van.27 éves még csak de nem akarom őt így látni valakinek volt már hasonló tapasztalata?
2016. márc. 13. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is hamar feladtam a társkeresők használatát nőként, pont emiatt a "kínálat" miatt. Az exem után még megpróbáltam, de mivel ez volt a választék, ez nem választék.
2016. márc. 13. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként kíváncsi lennék, ha a kérdésfeltevő anyukának akartak volna fiatal korában segíteni ilyen téren a szülei, mit szólt volna? :-) Nem jó ebbe beleavatkozni. Ha az ember jól nevelte a gyerekét, a gyereke majd megtalálja a helyét és a párját a világban önállóan. Bízni kell ebben.

Nemrég volt egy olyan esetem, hogy céges vacsorán voltunk kollégákkal és az egyik kollégánk csak a végefelé ugrott be, az új barátnőjével voltak valahol, és őt is hozta. Nem problémáztunk miatta, beszélgettünk a nővel is. Aztán a nő odajött hozzám, hogy hát van egy öccse, aki nem nagyon talál barátnőt, és hogy én olyan szimpatikus vagyok. Alig ismer, de már összehozott volna a testvérével. Nem haragudtam meg rá, csak borzasztó furcsán jött ki az egész. Különben úgy gondolom, egy felnőtt férfinek legyen töke egyedül csajozni, ne kelljen hozzá nővérke, hugica, anyuci szárnysegédnek.

2016. márc. 13. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
11-es te is hamar feladtad a társkeresést, szegénykém :( Talán válaszolni kellene az átlagos külsejű férfiaknak is, hátha van köztük normális,de az a baj,hogy ti csak a jóképűeknek válaszoltok,ha azok között nincs normális, akkor letudjátok azzal,hogy ennyi volt a kínálat, másokat ember számba sem vesztek.
2016. márc. 13. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Válaszoltam mindenkinek, csak egy idő után elegem lett, hogy normális természetű nem volt köztük. Lehet, hogy a kérdező fia normális, de lehet, hogy ő is egy anyuci pici fiacskája, akit joggal szortíroznak ki a nők. Vajon anyuka tudott volna normális társat választani abból a választékból, amit az előző oldalon felsoroltam? Kétlem.
2016. márc. 13. 21:31
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

#6: A szüleink, nagyszüleink idejében még rádió se nagyon volt, nemhogy facebook, meg mindenféle társkereső oldalak. Érdekes, hogy a nagyszüleink mégis megtalálták egymást.

Talán azzal van a baj, hogy túlságosan sokat várunk az elektronikától.

#9: "anyuci pici önállótlan fiacskáik"

Na ez már megint mi? Csak annak lehet barátnője, akinek saját lakása, saját autója van, és olyan munkája, hogy dúskál a pénzben? Kit nevezünk önállónak egyáltalán? Aki teljesen egyedül érte el ezeket, vagy benne van a családjának a segítsége is? Én nem ismerek egyetlen embert se a környezetemben, akit ne segítettek volna a szülei. És igen. Kezdetben mindegyik az anyuci pici önállótlan fiacskája volt. Ma mindegyiknek saját háza, vállalkozása és persze felesége, és gyerekei vannak. Az az igazság, hogy az emberek többségének igenis kell egy kis motiváció. Ezért keresnek az emberek társat. Így lesz az anyuci önállótlan fiacskájából később komoly ember.

#12:"úgy gondolom, egy felnőtt férfinek legyen töke egyedül csajozni, ne kelljen hozzá nővérke, hugica, anyuci szárnysegédnek"

Na de hölgyek! Emancipáció van! Ez azt jelenti, hogy a nőknek is lehet töke, oda lehet menni a pasihoz, és le lehet szólítani bátran!

A férfiaknak meg ezernyi dolguk van. Honnan a fenéből tudhatnák mindenféle sanda pillantásból, hajcsavargatásból, meg egyebekből, hogy szabad a leányzó? Nem is foglalkoznak ilyen hülyeségekkel.

2016. márc. 13. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbbet azzal segítesz ha nem segítesz semmit. Én utálom, ha anyám kérdezősködik stb. nők felől, ha meg ő akarna nekem intézni... hát azt hihetetlenül égőnek érezném. Szerintem a fiad is hasonló lehet mint én, legjobb amit tehetsz ha fel se hozod egyáltalán a témát véleményem szerint. Barátnő témákat nemigazán szeretik a fiúk az anyjukkal megbeszélni, biztosan megérted.
2016. márc. 13. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Valóban, egy rakás dolog nem volt a szüleink és nagyszüleink idejében, ennek ellenére nem siránkoztak ennyit, pedig nagyszüleim még háborút is megéltek.

Az én értelmezésemben anyuci pici fiacskája nem azért az, mert a szüleivel él, hanem azért, ha a szülei úgy bánnak vele, mint egy óvodással, és ezt ő kényelmesen el is fogadja, nem is törekszik arra, hogy egyszer majd ő legyen a felnőtt a saját otthonában.

És persze, hogy kezdeményezhet egy nő is, de egy felnőtt férfinek ne anyuka, ne nővérke, ne huguca keressen már barátnőt. Nekem is kellemetlen lenne, ha ilyet tennének a "jóakaró" rokonok.

2016. márc. 13. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi! A 15-ös leírta a lényeget. Ott a szó! Ez az "anyuci pici fiacskázás" fel tud engem is húzni. Egy ideig mindenki anyuci pici fia, lánya, kis borja, stb. Van akinek bejön az élet,hamar le tud válni a szülőktől, van akinek nem, és csak jóval később tud leválni, de az,hogy még a szüleinél lakik, vagy uram bocsá' tiszteli is őket, még egyáltalán nem biztos,hogy egy önállótlan tutyimutyi kis senki. Attól paráznak a nők,hogy egy ilyen férfi önállótlan. Leírom a kis sztorimat ezzel kapcsolatban: 28 éves koromig "anyuci pici fia voltam" azaz anyámmal és a bátyámmal éltem, nem azért éltem velük ilyen sokáig, mert nem akartam eljönni,hanem mert nem volt lehetőségem, persze semmi bajom nem volt otthon, valamennyit beleadtam a rezsibe, segítettem otthon amit tudtam aztán éltem a világom. Persze jobb lett volna hamarabb önálló életet kezdeni,csak nem volt lehetőségem, aztán 28 éves koromban adótott egy munkalehetőség Angliában, éltem vele, amint letelt a szezon nem haza, hanem a nagynénémhez kerültem, ott kb egy vagy két évig dekkoltam ismét jött egy lehetőség Ausztriában, természetesen éltem vele, letelt a szezon eljöttem ide Sz.fehérvárra, a külföldi munkákból és ehhez felvett banki kölcsönből vettem egy lakást, ahol teljesen egyedül vagyok, az elején volt segítségem, kaptam ezt-azt, elmagyarázták nagyjából mi merre van,de azóta mindent egyedül csinálok, főzök, mosok,takarítok magamra, intézem a dolgaimat. Ebbe belerázódni szinte semmibe nem tellett, manapság meg pláne egyszerű. Főzés: Rokonokat megkérdi az ember,hogy ezt vagy azt hogy készíti el, vagy interneten néz receptet. Valamit megtalálni, utána járni? Internet, GPS. Az önálló életbe belerázódni nem nagy kunszt, ha nekem ment menne mindenkinek, pedig én nem vagyok egy túlzottan talpra esett ember, de azért annyira balfék sem vagyok,hogy ne tudjak gondoskodni magamról.
2016. márc. 13. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt viszont aláírom,hogy ez a kerítsünk párt a másiknak dolog nem igazán nyerő, nagyon ritka esetben sül el jól. Lehet,hogy rosszul gondolom,de ez olyan, hogy bemutatnak egymásnak két embert,azzal a szándékkal,hogy hátha összejönnek,de ha nem jönnek be egymásnak, az mindegy most,hogy a fiú nem jön be a lánynak vagy fordítva, akkor kellemetlen helyzetbe kerülnek, azon filóznak,hogy ost mi kegyen, meddig játsszák a színjátékot, meddig jó pofizzanak egymásnak. Kimondani azt, hogy bocs, nem akarok tőled semmi komolyat, nem olyan egyszerű, mert milyen jó fej az anyja, húga nővére stb-je.és most hogy "bántsam meg" a fiát öcsét, lányát stb.jét, mit fognak gondolni.
2016. márc. 13. 22:11
 20/20 anonim ***** válasza:
26%
Talán az is közrejátszik a dolgokban, hogy a lányok 99,9 %-a hűtlen k..va:) Persze nagyon a férfiakat sem kell félteni, de amit a mai nők megengednek maguknak, az nagyon gáz.. Nekem is eddig egy komoly kapcsolatom volt, de az biztos, hogy nagyon nehéz normálisat találni.. A másik, hogy nem a férfiakat kell szidni, hanem talán a nőkben kellene lennie annyi tartásnak,hogy nem hagyják a bugyiukat lehuzni mindenféle alkoholista jött ment csövesnek az első találkozás után..
2016. máj. 18. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!