Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a jellemzőbb párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jellemzőbb párkeresési cél?

Figyelt kérdés

Ahol az ösztönök dominálnak vagy ahol az érzelmek?

Tehát inkább azért akarunk társat hogy kiéljük ösztöneinket azaz olyan társat akarunk aki szexi, aki jól nézz ki, aki mellett biztonságban vagyunk, aki mellett szexuális pár lehetünk, azaz csajt és pasit akarunk.

Vagy ahol az érzelmek dominálnak, azaz lelki társat akarunk, akit szerethetünk, akivel jól elbeszélgethetünk, akinek adunk önzetlenül szeretet, akivel érzelmesen szerelmeskedhetünk, akit elfogadunk olyan amilyen és a hibákat is elfogadjuk.

Nyilván mindkettő kell egy kapcsolathoz, de melyik a dominánsabb manapság?

2015. dec. 22. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Manapság az első, és minden ember abban bízik, hogy az első akit választunk az első jellemzők alapján ahhoz párosulni fog később a 2-es szempont.

De ez ritkán párosul.

2015. dec. 22. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Én azt vettem észre, nagyon sok ember azért keres társat, hogy ne legyen egyedül. Ami nem egyenlő azzal, hogy szerelmes lenne, tisztelné a társát megfelelően. Vajon miért is van ennyi borzalmas párkapcsolat? Ha csak a kérdéseket is megnézzük itt...

Akinek nem inge...

2015. dec. 22. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az első a jellemzőbb és van akinél az is marad. Nekem inkább a 2. volt mindig.

Most épp ott tartok, hogy ha ránézek egy akármilyen jó nőre, nem érzek semmit szexuálisan. Amióta szakítottunk a barátnőmmel, már több mint 4 hónapja csak rá tudok gondolni. Nagyon hiányzik az ölelése és hogy beszélgessünk. Mindent tudtunk egymásról. Hiányzik a szexualitás is de egyszerűen nem bírok másra gondolni. Csak vele lenne jó. Ez már beteges szerintem. Valahogy ki kéne ebből jönnöm :|

2015. dec. 22. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csináltam statisztikát, ha az itteni kérdésekből és válaszokból indulok ki, akkor az ösztönök a dominánsabbak, én érzelmi alapon döntök.
2015. dec. 22. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy ez még személyenként is változhat akár egyik pillanatról a másikra is:

Adott egy nő és egy férfi, ismerkednek, szépen kezd felépülni a bizalom, egyre többet tudnak meg a felek egymásról, aztán hirtelen a nő ráun az egészre, időközben érzelmileg is ki lett elégítve, és az ösztöneire hallgatva lelép egy még férfi szemmel is irtó jól kinéző pasassal. A hapsi pár hétig totál kihasználja a delikvens leányzónkat, majd ügyes trükkel elhajítja. A lány sír egy darabig, hogy milyen szemetek a férfiak, majd miután kezdi elfelejteni a rossz dolgokat, újból összeismerkedik egy kedves, megértő sráccal, akit ismét lekoptat. :D

No, a nők a föntebbi példa szerint keresnek párt az esetek igen nagy hányadában.

2015. dec. 22. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy adott élethelyzetben melyikre van szükség.

Volt egy időszakom, mikor a dögös pasik kellettek, aztán a jó szex volt fontos, majd jött az az állapot, hogy lelkileg is egyek legyünk.

2015. dec. 23. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek az egésznek a keveréke egy nagyon jó és tartalmas kapcsolatot ad. Ha valami hiányzik, akkor az nem teljes, hosszútávon nem tesz boldoggá. (szerintem)

Én személy szerint a társamban a szerelmet, a vonzalmat(ami ösztönös: tehát vagy érzem vagy nem), a lelki társat, az eszméletlen jó szeretőt, a jó beszélgetőpartnert, a humort, az intelligenciát, a nekem tetsző külsőt, belsőt kerestem, és mindent meg is találtam egy emberben.

Manapság már sok a megalkuvás (azt hiszik jobb olyannal lenni akit nem szeretnek, mint egyedül lenni, pedig ez nincs így). Illetve sok az érdekkapcsolat. Sok a pénze, vagy jó kapcsolatai vannak az illetőnek, és a másik ezért akar vele lenni, háttérbe szorítva bizonyos igényeket. Ebben az esetben is egy boldogtalan ember van kapcsolatban.

A testi vonzalom ösztönös, bár vannak emberek akiknek némi ismeretségi is kell hozzá

2015. dec. 23. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös személyében megjött egy nőgyűlölő :)
2015. dec. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!