Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek komolyabb egészségügyi problémái vannak hogyan oldják meg a párkeresési témát?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és ilyen okokból kifolyólag még nem volt párkapcsolatom és kezdem úgy érezni, hogy már nincs értelme a dolgoknak. Tulajdonképpen nem is próbálkozok, mert úgy vagyok vele, hogy jobb inkább hagyni, mert problémákon kívül nem tudok mást nyújtani. Szóval szívesen meghallgatnék olyan embereket, akik hasonló problémákkal küzdenek, illetve küzdöttek.2015. júl. 11. 19:17
2/5 anonim válasza:
Neten próbálok ismerkedni, úgy vagyok vele, hogy "ha e-mail-es levelezésen keresztül megismerjük egymást és sokáig levelezünk, akkor hátha kialakul valami.
Sajnos eddig nekem sem volt sikerem.
Élőben nem tudok ismerkedni sajnos.
3/5 anonim válasza:
Feladtam, semmi értelme, ha az ember nem tökéletes Mo.-n.
Helyette inkább a munkába temetkeztem.
4/5 anonim válasza:
Milyen egészségügyi problémáról van szó körül-belül?
5/5 A kérdező kommentje:
Van egy alapbetegségem, de most nem is azzal van a gond, hanem, hogy mire sikerült rendbe hozni a különféle gyógyszerek teljesen tönkretették a szervezetem. Steroid okozta akne után csúnya maradt az arcbőröm, folytonos szőrtüszőgyulladásom van, candida fertőzésem, műtét utáni heget rendbe kéne hozni, mert csúnyán gyógyult ráadásul olyan helyen van ahol gondot is okoz, extrém szőrnövekedésem lett, homlokomon és halántékon is erős szőrszálak kezdtek el szétszórtan nőni, kb. olyan mintha a szemöldököm elkezdett volna terjeszkedni a hajvonalam felé, a hátamról meg ne is beszéljünk.. A bőröm meg pár kínosabb helyen csúnyán elszíneződött. Jó párszor voltam orvosnál ezekkel a gondokkal, de volt olyan, hogy azt mondták, hogy nem érdemes kezelni annak ellenére, hogy nekem nagyon nagy gondot okoz, ha meg esetleg valamelyik problémát kezelték akkor meg szinte teljesen hatástalanok voltak a gyógyszerek. Szóval már lassan felesleges időpocséklásnak és pénzkidobásnak érzem ezt is.
2015. júl. 11. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!