Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan segíthetnék nekik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék nekik becsajozni?

Figyelt kérdés

Van 2 nagyon jó fiúbarátom, és úgy sajnálom őket néha, mert mindig ki vannak borulva ezekre a mai nőkre, és sajnos én is ezt látom mindenhol, amiket mondanak. Az agyonsminkelt, testet alig takaró ruhákban, hercegnőként tipegő csajokat, akik mindenkit bunkón elküldenek meg kiröhögnek, és totál el vannak szállva maguktól. De még az olyanok is, akik teljesen átlagosak, visszafogottak, még ők is fullos pasit akarnak maguknak.

Én sem vagyok álomnő, nem is erre akarok célozni, de ilyen szempontból nem vagyok ennyire válogatós meg beképzelt. Tudnátok valami helyet, ahol ismerkedhetnének?

2016. máj. 18. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom egyébként, hogy mindenki megtalálja a párját előbb vagy utóbb. Persze szem előtt kell tartani, hogy az adott nő vagy férfi mennyire helyes. Egy 170 centis pocakos szőrös igénytelen ronda pasi elég feleslegesen próbálkozik a szép lányoknál, de ez fordítva is ígyvan. Egyébként szerintem ha valaki nem tud becsajozni,az a saját hibája. Valószínűleg lejjebb kellene adni az igényeket,vagy az embernek lehetnek nagy igényei, csak akkor neki is le kell tennie az asztalra valamit:)
2016. máj. 18. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:
"Randizok valakivel jelenleg, meg ők nekem csak barátok." Na igen az a probléma, hogy a nők akikkel ők ismerkednének szintén így állnak hozzájuk.
2016. máj. 18. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem egy pozitiv dolog, ha a csajok egy pasiban a barátot látják, és semmi többet. Valószínűleg túl gyerekes, nem férfias , komolytalan, vagy nem helyes, csak jól el lehet vele beszélgetni de ennyi... Nekem egy nő barátom nincs, nem volt, és nem is lesz. Egész egyszerűen mert egy nő ne a barátot keresse bennem, hanem a férfit. Aki meg a barátot látja bennem azzal nem is tartom a kapcsolatot, bár ilyen kevés volt. Van nekem elég fiú barátom, a nők nem arra vannak hogy barátkozzon velük az ember hanem másra :D
2016. máj. 18. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha te se akarsz velük összejönni, akkor miért gondolod, hogy másra rá tudnád őket erőszakolni? Ja, hogy randizol épp valakivel.. Na és előtte? Akkor se kellettek. Vajon miért? Magyarul, nem azzal van a baj, hogy csak miss picsäk vannak, hanem valamiért a haverjaid nem kellenek még a hülyéknek se, meg a normálisaknak se. Meg mi ez már, hogy még az átlagos csajoknak is fullos pasi kell? Miért ne akarhatna mindenki normálisat? Már elnézést, de szerintem egy átlagosnak se kéne leállni valami selejttel, csak azért, hogy az jobban érezze magát, ha választhat jobbakból is. Milyen hülyeség már ez?
2016. máj. 18. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
9-es meg monta a tutit. Miért kellett lepontozni?
2016. máj. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!