Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóban egy nem annyira jó pasi csak úgy tud becsajozni, ha pl felkínál 50 ezret egy diszkóribinek, hogy cummantsa le a kocsiban?
"viccen kívül annyiért leszopna az egész diszkóklub téged :D "
Nagy tévedésben vagy, én már próbáltam lóvéval csajt szerezni egy kis "játékra", de ugyanúgy faképnél hagyott... Ha valakinek nem megy a csajozás, pénzzel sem megy...
na, asszem most szrtam tele a macilacis gatyámat, most vihetem tisztítóba miattad.
vazze, ha pénzzel akarsz csajozni, akkor miért nem állsz meg a sarkon és lobogtatod neki?? vagy tudod mit, luxusprostit akarsz, vegyél egyet, még itt is reklámozzák magukat a qrvák, helybe jönnek 50-ért, ha az ország másik felén laksz akkor is, ne szórakozz már velem.
de tudod mit, szűzcsajt akarsz, ha ennyire pénzes vagy, akkor még azt is vehetsz, neked édesmindegy, h kit, csak dughass egyet pénzért, akkor ne szórakozz, h pénzzel nem megy a 10 millió qrva országában, mert a váltógatyámat is telefosom mindjárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!