Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecen vagy Budapest: Hol könnyebb becsajozni egy átlagos srácnak?
Mindenhol nagyon gonoszak a nők! Harcolni kéne ellenük, mert a nő az egy démoni teremtmény, nem e világi lények a nők! A nők nem akarnak átlagos férfit, mert igazságtalan minden nő! Ha a nők jószívűek lennének, akkor a szívük szakadna meg, s sírva mennének az átlagos és átlagon aluli férfiak házaiba, lakásaink ajtaján kopognának a nők, s ezt mondanák nekünk, pasiknak: Szerelmem, tudom, hogy van nálad jóképűbb pasi is ezen a világon, aki gazdag, s izmos, de nekem csak Te kellesz, mert az minden vágyam, hogy gyereket szüljek neked, s nem baj, hogy szegény vagy és munkanélküli, az se baj, ha otthonunk se lesz, mert követlek Téged mindenhová, akár egy aluljáróba is és lehet, hogy a gyerekeink is utca gyerekek lesznek, de nekem akkor sem kell gazdag, jóképű pasi, mert én a Te farkadat szeretném bekapni.
Ezt kéne, hogy mondják a nők, ha lenne bennük némi empátia és megértés, a 20 év feletti szűz férfiak iránt.
Debrecenben, mert Budapesten ÁTLAGBAN magasabbak a nők elvárásai mint vidéken.
Ugyanolyan emberként minél kisebb településre mész (egy határig) ott annál könnyebb csajoznod, mert a nőknek is kisebb a választék ezért kisebbek az elvárások is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!