Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecen vagy Budapest: Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecen vagy Budapest: Hol könnyebb becsajozni egy átlagos srácnak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#8: Mit értesz azalatt, hogy kisebb a választék? Mindkét településen ugyanolyan nehéz becsajozni, mert Db-ben igaz, hogy kevesebb a pasi, de értelemszerűen kevesebb csaj is van. Mondjuk én Debreceniként azt látom (fővárosban is éltem), hogy itt azért nehezebb becsajozni, ugyanis szinte minden vállalható csajnak van már barátja (az ismerőseim közül mindnek), ráadásul a külföldi egyetemisták is bekavarnak egy ilyen kicsi városban. Rengeteg egyetemista kavar külföldiekkel, így itt tipikusan érvényesül az a jelenség, amivel sokan a sikertelenségeiket támasztják alá, miszerint 1 pasira több csaj jut. Ez Debrecenre inkább jellemző, mint Pestre. Érzésem szerint itt sokkal felszínesebbek a csajok (ugyanakkor szerintem szebbek is), mint Bp-en, ahol azért elég széles skálán mozognak a nők/lányok és könnyebben meg lehet találni a számításaidat egy 1,5 milliós városban, mint egy alapvetően inkább kelet-európai mentalitású városban. Itt a rosszabb életszínvonal miatt értelemszerűen jobban dominál, hogy a pasi mennyire gazdag/mennyire néz ki jól/milyen magas, ellentétben egy liberálisabb beállítottságú budapesti csajjal, aki nagyobb hangsúlyt fektet a pasi belső tulajdonságaira. Meg ami a legérdekesebb, hogy én Pesten mindig láttam/látok több magányosan, egyesül sétáló csajt, míg Debrecenben szinte minden legalább 3/5-ös (szóval átlagos) lányt kézenfogva látok sétálni egy átlagos nyári napon.
2016. jún. 26. 16:15
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Debrecenben azért tudnak "bekavarni" a külföldiek mert alapból okkal kisebb a város, kevesebb az ember, és sok külföldi egyetemista van.

Szerintem budapesten egy átlagos srácnak könnyebb dolga van, egyszerűen azért, mert több az ember :D

2016. jún. 26. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
A külföldiek nem csak férfiak. Egy jó barátom fél évig kefélt egy egyetemista néger csajt
2016. jún. 26. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!