Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy ilyenkor tavasszal, könnyebb becsajozni?
Figyelt kérdés
Ezt itt a gyakori is, észre lehet venni!:)
Egész télen nem volt itt, ennyi ismerkedni, vágyó lány:)
Tombolnak a hormonok!:)
2014. febr. 25. 21:05
1/12 anonim válasza:
Tavasz van, mit vársz?
Mindenhol b*sznak a nyulak. :D
3/12 anonim válasza:
meg aztán itt a tavasz, dagad a fasz
4/12 anonim válasza:
csefy, nagyon fontos volt most leírni azt, amit 2000x lehetett már az idén hallani.
5/12 anonim válasza:
A méhecskék csinálják, a madarak csinálják, akkor a csajok miért ne!?? :D
6/12 anonim válasza:
Azoknak az ismerkedni vágyó csajoknak jó fele kiéhezett troll pasi. Ennyit erről.
7/12 A kérdező kommentje:
Jo de akkor is több az ismerkedni vágyó lány!:)
2014. febr. 25. 21:10
8/12 anonim válasza:
Mivel süt a nap, nekem sokkal jobb a közérzetem, jobb kedvem lesz, életre valóbb vagyok, ezzel sokkal nyitottabb, és felszabadultabb. Ősszel, meg télen ez nincs meg, ködös minden, be van borulva, esik az eső, hó... utálom.
9/12 anonim válasza:
Ja, de leszarom, k urva jó fej ember vagyok és b aszhatom a szerencsémet, mert mindig 200 km-re laknak. Már több kapcsolatom is lehetett volna innen...
10/12 anonim válasza:
ne vicceljetek már, húzzunk vissza csúszkázni a jégre.
nem lehet, hogy ennyi volt az éves adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!