Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen gazdasági szakon egészen könnyebb becsajozni? Ahol 2 lány jut 1 fiúra. Vagy ez semmit nem jelent?
2: Én is ezt hittem... de nagyon nagy tévedés.
Ezek a csajok lapátállú vadász szemű felkoxolt Chad -et akarják a pesti konditeremből a lakótelep mellet. Jellemzően meg is kapják pár menetre.
4.-nek.
Dugni, eleinte. Aztán az utolsó években rájönnek, hogy kell egy jó melóhely, és akkor rájönnek a papamacira. >:)
én mindkét helyzetben voltam, erős lánytöbbségű gimiből erős fiútöbbségű egyetemre mentem.
úgy tudnám megfogalmazni, hogy ha általában szinte soha senkinek nem jössz be, akkor nem lesz más a helyzet erős lánytöbbségű helyen sem. egyébként viszont könnyebb dolgod lesz, nagyobb lesz a merítés, gyakrabban kerülsz kapcsolatba olyan lányokkal, akiknek bejössz.
amúgy ez a "minden lány a legvonzóbb egy-két srác körül ólálkodik" mifelénk inkább 14-15 éves korban volt jellemző, utána a többség kinőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!