Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyetemen nem tudok becsajozni ahol kétszer annyi lány van a szakon/karon mint fiú, akkor mit tudok még tenni? Hol a hiba? Ennyire rossz lennék?
Pénzügy-számvitelt tanulok és itt is, de általában is a Gazdaságtudományi Karon kb 1 fiúra 2 lány jut. Arra a saját káromon már rájöttem sajna, hogy a túl közeli iskolatársaknál nem érdemes próbálkozni (akikkel egy évfolyamba és egy szakra jártok, sok a közös órátok), mert a lányok kb az ilyen fiúk 90%-án romantikus/szexuális értelemben keresztül néznek (kivéve a legmenőbb, legmagabiztosabb, legjóképűbb 10%-ot).
Viszonylag sok ismerősöm, haverom van. Lányok is. Bulikba is járok, de egyéb rendezvényekre is, nappal is ismerkedni próbálok, beszélgetni emberekkel, finoman kezdeményezni lányoknál, de semmi. Nincs hírem szerencsére és nem olyan vagyok, hogy minden héten más lányra hajtok, de azért szoktam próbálkozni. Nem vagyok már szűz, középiskolában 1 évig volt barátnőm 18 évesen, de azóta nem sikerült ezt a "bravúrt" megismételni. Nem tudom mit tehetnék, nem tudom mi a baj velem. Ennyire azért nem kellene nehéznek lennie, mert elég távol vagyok attól, hogy legalja embernek tartsam magam bármiben is, szerintem összességében rendben vagyok.
22/F
Egyetemista lányok FÉRFIAK társaságát keresik, nem diákokét!
Esetleg, ha a diák szülei pénzesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!