Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi aki illik hozzám?
Marika tevagy az?
Humpok Mária? :)
Mondok neked valamit, ahelyett, hogy olyan párt keresnél, akinél kisírhatod magad, miért nem teszed rendbe a lelkivilágod, építed fel az önbizalmad és nyitsz a normális értékrendű emberek felé?
Az én lelkemet is megtépázták, de nem kerestem mást, aki helyre hozza. Sok idő és ráfordítás árán, új barátok segítségével, szép lassanfelépítettem magam. Most, hogy ezt elértem, nem vágyok instabill társra.
F
"Akinek nem a szex az első egy kapcsolatban. Aki törődik a lelkemmel is."
Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy szex nem nagyon lesz, de a te lelkeddel minden nap kell foglalkozni. Ha meg már nagyon unom, hogy minden problémádat rám akarod terhelni, akkor meg egy-két hétig egyáltalán nem lesz szex.
Egy normális kapcsolatban nincs sorrendiség és a szex is az egyik fontos része a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!