Milyen csillagjegyű férfi illik hozzám a tulajdonságaim alapján?
Akinek bolygoi vannak a 12. Hazban, es Szaturnusz az 5-ben, mint neked. Sok vizes es levegos allas.
Prominens Uranusz a kompozitban.
5:
Itt: Halak aszcendens, halakban álló hold, hold a 12-es házban. Illetve a Szaturnuszom hetes házban dekkol.
És eléggé masszívan ledominálja a vizes element a többit. (Második helyen levegő tanyázik :D)
behold:
:D :D
Igen, a sok vizes jegy passzol a kerdezohoz.
Szaturnusz a 7-ben parkapcsolati szempontbol sok jot nem iger.... Az elso Szaturnusz visszateresig semmikeppen.
8: Nálam ez úgy mutatkozik meg, hogy későn jönnek/jöttek az életemben a dolgok. Csak azért írtam oda, mert sugallni szerettem colna, hogy nálam ez nem egy happy dolog
:)
Egyébként felesleges találgatni, egy szinasztria segíthetne a kérdésre választ kapni.
Szeretem nagyon az asztrológiát, de vallom azt, hogy ad1: bölcs uralkodik a bolygóin, ad2: sokkal jobban szeretem eme tudás nélkül belevágni az ismerkedésbe, mert az sokkal izgibb. (nem determinálom a dolgokat vele nagyon) :)
Akkor te szerencsesebb vagy....
En Rak aszcendens, Rak Hold, Nap-Venusz a 12-ben Ikrek, Szaturnusz az 5-ben, Yod alakzat, extrem mennyisegu retrograd bolygo.
35 evesen sem jott semmi szinte semmilyen teren.
Azert jol szethijackeltuk a topikot.
Amugy en azert nem illenek a kerdezohoz, mert a Marsom retrograd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!