Kos férfihoz/fiúhoz, melyik horoszkóp illik melyik nem?
Véleményét, tanácsot hallgatok szivesen! :)
- Innen is, előre Boldog Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Én KOS vagyok, BIKA aszc. Nekem a leghosszabb kapcsolatom egy NYILAS lánnyal volt, tizenévig éltünk együtt. De volt sok másféle nőm is. Még egy SKORPIÓ jegyű lány volt, akivel nagyon heves volt a szex.
Másik KOSokkal ettük egymást, egy OROSZLÁNnal hamar kitelt a becsület, VÍZÖNTŐ is volt, félig-meddig jó.
A Bak és Kos kapcsolat nagyon feszült lehet példaul.
De az is számíthat hogy neked és az adott lány teljes horoszjópjában melyik jegyben áll a Mars és a Vénusz, plusz a Hold.
Illetve szokták mondani, hogy az szemben álló jegyek alkothatnak jó párost, sőt az adott jegy a két szomszédjával is építhet jó kapcsolatot állitólag...
Ez olyan általános, hogy azt mondják a kos, meg a nyilas fiatal korban összeillenek.
Összeillés egy dolog, de én egész életem során azt tapasztaltam, hogy a nyilas lányokkal félelmetes vonzalom alakul ki azonnal.
Kapcsolat szinten amúgy pont nem működne szerintem. Legalábbis akiket ismertem nyilas lányokat nagyon hasonlóak voltak és tényleg olyanok voltak mint ahogy a nyilasokat jellemzik. Szerintem pont nem működtek volna ezek a dolgok, inkább csak hirtelen fellángolások, pont ezért soha nem mentem bele ilyen dolgokba. Egyszer volt, hogy egy nyilas lánnyal megismerkedéskor azonnal egymásnak estünk és pillanatra elgyengültem és hagytam teret a vágyaimnak, de tovább nem mentem. De tényleg az is hajmeresztő, hogy a nyilas lányok is olyan durván és szélsőségesen nyomulnak, szóval ezek mindig látványosan kölcsönös dolgok.
Számomra ez azért ennyire furcsa, mert én nem hiszek a horoszkópban és én sem vagyok szerintem tipikus kos. De a nyilas lányoknál valahogy pont ráillett ez akikkel összehozott az élet. Persze ez simán csak véletlen szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!