Nyilas nő és rák férfi mennyire illik össze?
Ha ez számít, bika aszcendensel rendelkezem, és a holdam a nyilasban van. Úgy tudom ezek a fontosabb horoszkópok.
A lánynak nem tudom az aszcendensét, de eléggé sokat beszél, jó a kisugárzása, pörög nagyon, de ha kell tud nyugodt is lenni, nagyon jó a humora, és vicces, elég bújós és hűséges, de ha valakivel összeveszik haragtartó, illetve optimista. Tehát ezek alapján ha profik vagytok ebben, nagyon örülnék, ha mondanátok egy erős tippet.
Ui.: Magamról annyit tudok mondani, hogy rendkívül nyugodt vagyok, könnyen megbántható, sértődékeny, de soha nem mutatom ki, egy érzelembomba van bennem, ami általában akkor robban fel, amikor összegyűlnek a gondjaim, problémáim és este alvás előtt egy sírással kiadom magamból. Az érzéseimet csak azzal osztom meg akiben bízom, és nagyon fontos számomra a becsület.
Ezek alapján, amiket eddig leírtam szerintetek összeillünk? Nagyonn várom a válaszokat és előre is köszönöm!!! 17/F nagyon szerelmes állapotban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!