A holdjegy mennyire szamit parkapcsolatnal? Ha számít, vizöntő holdjegyhez milyen másik holdjegy illik? (férfi vagyok, mérleg aszcendenssel, halak napjeggyel, vizöntő holdjeggyel) Páromként mely 3csillagjegy illik hozzám?
A Holdban álló jegy a lelkedet mutatja. Mi tesz boldoggá, miben érzed a lelked boldognak. Mi fontos neked. Az, hogy a vízöntőben áll, nem számít sokat ahhoz képest, hogy az asztrológiai házat is nézni kell e mellett.
Vízöntő Holddal érezhetsz késztetést a lelkedben forradalomra, újításra, ellenkezésre. Szabadság és függetlenség a jellemző. Nem tekintélyelvű, inkább az egyenjogúságot részesíti előnyben.
A Halak Nap ezt fokozza, a Mérlek Asc. pedig még jobban bizonytalanítja.
Nincs olyan, hogy melyik illik vagy nem illik hozzád. Minden emberben ott van az összes jegy más-más arányban. Valakinél erősebb, valakinél gyengébb.
De elsőre azt gondolom, hogy a földies (Bika, Szűz, Bak) jellegű emberek "visszahúznának" a valóságba néha-néha. Még egyszer leírom, nem csak ezek számítanak! Sokkal összetettebb a dolog.
Találd meg a párod, akire azt mondanád, hogy őt választanád egy életre, s majd meglátod, nem sokat számít az, kinek-mije hogy és hol van. Önismereti oldalról viszont tanulmányozni érdemes, mert rengeteg összefüggésre rájön az ember és ráismer magára...amit nem a napi bulvár horoszpókból nyer ki.
25/L
Nekem Rák napjegyem, Szűz aszcendensem és Nyilas holdjegyem van, míg páromnak Mérleg napjegye, Rák aszcendense és Ikrek holdjegye van. Azt mondják hogy a Rák és Mérleg párkapcsolata nem létezik. De ez baromság, mint ahogy az ábra (a Rák és Szűz állítólag nagyon jó páros) is mutatja (5 éve leszünk együtt idén). :)
Szerintem valamennyire számít az is, de inkább szerintem az aszcendens és a napjegy kapcsolata ami jobban bejátszik (már ahogy magamon tapasztaltam).
Azt mondják, hogy a Vízöntőhöz és a Mérleghez az Ikrek, vagy a Nyilas ilik, a Halakhoz pedig a Rák. De nyilván nem csak ez számít, de ez is egy fontos eleme a párkapcsolatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!