Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen csillagjegyű férfi...

Milyen csillagjegyű férfi illik hozzám a tulajdonságaim alapján?

Figyelt kérdés
Érzékeny vagyok, nagyon fontos az intimitás, szeretek szexelni, de nem vagyok szexmániás. Imádok ölelkezni, minőségi időt együtt tölteni a párommal, viszont buliba járni utálok. Inkább sétálok a sötét utcán a barátommal és beszélgetek vele lelki dolgokról, spiritualitásról vagy bármi más értelmes témáról, bár hülyéskedni is imádok. Fontos hogy a barátom férfias legyen és megvédjen másoktól, de ne legyen agresszív . Legyen ő is házias, dolgozzon, mint én. Fontos az is, hogy ő is valamennyire érzékeny legyen, hűséges és őszinte.
2019. okt. 13. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10: Hűha, te sem panaszkodhatsz a vizes dominancia miatt. :)))

Olyan szempontból szerintem nem offolunk, hogy neked és a kedves kérdezőnek sem kellene ennyire ragaszkodni az asztrológia mentén való párkereséshez. :)

Ahogy hatos is megfogalmazta (mínusz a lekezelő, pökhendi, bunkó hangnem), azzal érték egyet, nagyjábú :)

2019. okt. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!