Egy oroszlán (férfi) és egy mérleg (hölgy) mennyire illik össze? Párkapcsolatban?
Fogalmam sincs, hogy mennyire illenek ossze, de ugyanebben a felallasban mi ot evig eltunk egyutt, ebbol harmat hazassagban. Mint utobb kiderult, mindig is megcsalt, az elso pillanattol, aznap ejjel is, amikor a lanyunk szuletett.
Akkor valtam el tole, amikor trippert hozott haza.
A baratnom, aki azonos napon szuletett, mint en, tehat merleg, es a ferje egy nappal hamarabb, mint az en ferjem, tehat oroszlan, ok pontosan 17 eve elnek egyutt remekul.
Meggyozodesem, hogy a parkapcsolatot nem az hataroza meg, hogy oroszlan es merleg, vagy kos es oroszlan, vagy hal es vizonto.
Én úgy tudom, hogy kábé a szomszédos jegyek férnek meg egymással jól. Az oroszlán és a mérleg nem szomszédos, a mérleg inkább a nyilassal és a szűzzel harmonizál. Én legalábbis mérleg vagyok és volt oroszlán partnerem, de nem passzoltunk. Szűzzel vagy nyilassal meg nem tudtam összejönni.
Valami ilyesmi van az asztrológiában, már aki hisz benne. A dolog amúgy fordítva működik, vagyis nem a horoszkóp mondja meg, hogy milyenek vagyunk, hanem mi igyekszünk megfelelni a horoszkópnak. A dolog tehát működik, de csak azoknál, akik hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!