Skorpió férfi oroszlán aszcendenssel, és mérleg nő szűz aszcendenssel mennyire illenek össze?
Jó, akkor neked is elmondom. Az asztrológia nem így működik.
Az egész születési képletet össze kell vetni, hogy érdemben nyilatkozni lehessen egy kapcsolatban rejlő lehetőségekről.
Abban pedig van a Napon* kívül (a Nap helyzete az úgynevezett "csillagjegyed" ) még 9 bolygó, az Aszcendensen kívül még egy tengely.
A bolygóknak jegy-és házhelyzeteik. A bolygók közt különböző harmónukus és diszharmónikus kapcsolódások (fényszögek).
Lehetséges a Napjegy - Napjegy; Aszcendens - Aszcendens; Napjegy - Aszcendens összevetéseket csinálni, sőt egy teljes asztrológiai összevetésben fontos is ezeket megcsinálni. De ez önmagában még édeskevés.
Lehet, hogy a Napjegyetek és az Aszcendensetek szerint nem illetek össze, de a bolygóitok többsége erősen összeillik, akkor az jelezhet egy kiemelkedően jó kapcsolatot is.
És fordítva: Az Aszcendensetek meg a Napjegyetek összeiilik, de a többi bolygókapcsolat diszharmónikus, akkor az jelezhet egy nagyon rossz kapcsolatot is.
De, ha te szeretnéd ennyire leegyszerűsíteni az asztrológiát, tedd nyugodtan- csak épp teljesen haszontalan.
*Az asztrológiában a geocentrikus perspektíva miatt a Napot (ami egy csillag) és a Holdat is (ami egy hold) bolygóknak nevezzük.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
6. Köszönöm, én magam is teljesen tisztában vagyok ezzel. Ismerem a teljes születési képletemet, illetve a másik illetőjét is. Azért tettem fel így a kérdést, mert lehet, hogy valószínűleg nem sok asztrológus jár errefelé, aki meg egy kicsit jobban jártas ebben (de azért mégsem profi), az valamit tud mondani erről. Egyedül a napjegy-aszcendens kapcsolatra vonatkozóan tettem fel a kérdést, nem véletlenül.
Szia az én tapasztalatom az hogy a skorpió-mérleg egy elég rizikós páros főleg mivel alapból a levegős (mérleg) és vizes (skorpió) jegyek között nem olyan jó a kémia, DE nem csak a napjegyet kell nézned
1. hol van a férfi marsa és a nő vénusza (ugyanott: harmonikus máshol: attól függ)
2. mi van a 7. házban, a szerelem párkapcsolatok házában: milyen bolygó milyen jegy és az mennyire harmonikus a másik ember képletével
Nagyon leegyszerűsítve így nézheted meg.
Az ascendens nem igazán rólatok szól, hanem a külső megjelenésetekről és hogy mások hogyan látnak titeket.
De ne a bolygóállások alapján ítélj meg egy kapcsolatot mert lehet hogy lemaradsz valami fontosról. Hidd el sokszor sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb tud lenni amikor nem a "hozzád illővel" hanem a számodra vonzóval jössz össze ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!