Merleg no oroszlan aszcendensel es nyilas ferfi mennyire illik ossze? Mik a nyilas ferfi jellemzoi? Hogyan lehet a horoszkopja szerint a kedveben jarni?
Ha ez kicsit is vigasztal kérdező, mi a párommal halomra kéne ölnünk egymást a horoszkópunk alapján... ehhez képest már majdnem 1 évtizede boldog párkapcsolatban élünk. ;)
Ismerd ki a párod!
A mérleg és a nyilas szerintem alapvetően összeillik. Én legalábbis nyilasként azt tapasztaltam, hogy nagyon hasonló vagyok a mérleg jegyűekkel, jókat tudok beszélgetni velük, csomó mindenben egyetértünk. Sok szimpatikus figuráról derült már ki, hogy mérleg jegyű..., bírom őket.
Az oroszlán aszcendenshez nem tudok hozzászólni. Van egy ilyen elmélet, hogy tűzjegyű jól kijön más tűzjegyűvel, de szerintem ez hülyeség. Olyat még nem vettem észre magamon, hogy különösen vonzódnék az oroszlánokhoz vagy kosokhoz, netán más nyilasokhoz. Talán sosem volt még ilyen. Bár nem is taszítanak. Vagy aki eddig oroszlán, kos vagy nyilas volt, aki taszított, az velem azonos nemű volt...
Mérlegek viszont kifejezetten szimpik!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!