Kinek mi a napjegye, ascendense s a holdjegye, és melyiket érzitek dominánsabbnak?
Az enyim:
Nap: mérleg
Ascendens: skorpió
Hold: nyilas
Dominánsabb a holdjegyem mindennél, mert nem tűröm h bekorlátozzanak, szabadulok a láncoktól amiket rám akasztanak. Nagyon nagy a szabadság vágyam s megyek a fejem után, nem hallgatok senkire sem (najó...néha levetem a makacsságom s hajlok a jó szóra de legtöbbször nem)
A skorpió ascom az abban nyilvánul meg (hál istennek nem erős), h némi bosszú vágy szorult belém....
21/l
Itt tudjátok a tieteket meglesni: [link]
Nap: bak
Aszc.: szűz
Hold: nyilas
Nos.. Én eléggé céltudatos, precíz, kitartó ember vagyok. (Ez “alapból” bak, viszont a szűz aszcendensem ezen csak erősít.)
A nyilas holdam egyáltalán nem domináns. Annyit tudok csak kiemelni belőle, hogy valóban szívesen tanulok, és minden eszme iránt nyitott vagyok.
A bak szóról-szóra igaz rám. A szűzből pedig kiemelném azt, hogy kritikus vagyok..
Napjegy: Halak
Aszcendens: Rák
Holdjegy: Vízöntő
A legdominánsabb nekem a rák aszcendens. :D Zárkózott vagyok, eléggé hangulatingadozó,nehezen engedem el a múltat stb... De amúgy jószívű vagyok, csak elrejtem ezt a világ elől, mert sokan megsértettek már vagy cserbenhagytak... E'van! 24L
En ugyanilyen vagyok,utolso.
Rak a napjegyem,az ascendensem is.
Bika holdjegy.
Nap: rak aszcendens: bika hold: oroszlan
A bika es az oroszlan egyuttesen mutatkozik meg nalam kulsosegekben is es temperamentumban is....
Napjegy: Szűz
Aszcendens: Kos
Hold: Halak
A kos aszcendensem érzem leginkáb magaménak, eléggé temperamentumos vagyok és sokszor fejjel megyek a falnak illetve nem hallgatok senkire és szeretek irányítani. A szűz ahogy idősödöm jön ki egyre jobban de pedáns egyáltalán nem vagyok, inkább kritikus és minden apró részletre figyelek. A halak nálam szinte semmiben sem nyilvánul meg.
Nap: skorpió
Ascendens: mérleg
Hold: szűz
A skorpió napjegy a spiritualitás iránti vonzalomban és a befelé fordulás igényében nyilvánul meg nálam.
Jellemző rám az önreflexió és az állandó önelemzés is.
Viszont, a mérleg aszcendensem miatt tudok könnyed lenni és elég jól megy az elengedés is. A megbocsátással sincs különösebb gondom és - ha a kedvem úgy tartja - jó beszélgetőtárs is tudok lenni.
A szűz hold hatását nem igazán érzem magamon, az igazán fontos pillanatokban azért ki tudom mutatni az érzelmeimet.
Aszcendensem: Halak
Napom: Halak
Holdam: Ikrek
A legdominánsabbnak érzem az I. horoszkópházamban lévő Nap-Szaturnusz együttállást, amely egyébként a T-Kvadrátom csúcsán áll, mert, ha valamit nem extra tudatossággal, extra felelősségteljességgel, extra önfegyelemmel csinálok, akkor mindig durván pofáncsap a sors engem.
A szabadságvágyat nem csak a Nyilas Hold jelzi, nem is igazán jelzi, inkább azt fogja mutatni hogy az érzelmi életed függ az anyagi helyzetedtől(ezt akkor fogod érezni ha már önfenntartó vagy és teljes mértékben leváltál a szüleidről), mert ha az aszcendens skorpió akkor a kettes ház a nyilasban fog kezdődni valószínűleg, ami lebutítva az anyagiak területe, persze ennél sokkal összetettebb a jelentéstartalma.A radix egy összefüggő jellemrajz.Maga a skorpió archetípus sem korlátozható, lévén a Mars az ura és a Plútó a társuralkodó.A szabadság hagyományosan a Vízöntő archetípushoz tartozik, tehát 11.ház és Uránusz analógia.Mivel az aszcendens a Skorpióban kezdődik, a Nap meg a Mérlegben van így esélyes, hogy a 11 házba esik.Tehát ez jelzi igazán azt a szabadság vágyat.
A bosszúvágy egy a sérült igazságérzetre adott negatív érzelmi reakció, ez a skorpiónak csak az alsóbbrendű megélése.A Skorpió gyógyító erő, koncentrált és intenzív energia, de csak ha ki tudod bontakoztatni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!