Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi aki illik hozzám?
Attól, hogy a te kis lelked meggyötört, nem kell ám, hogy szintén lelkisérült párod legyen, sőt. Pont, hogy nem veled lesz elfoglalva, hanem a saját sebeit fogja nyalogatni. Egy magabiztos, kedves, törődő férfi kell melléd. Olyan akinek fontos a lelki egészséged is. Aki odafigyel rád és segít a rossz emlékeid feldolgozásában és kirángat a gödörből amiben vagy. Olyan férfi kell melléd, aki mellet új értelmet nyer az életed. Aki mellet úgy érzed, hogy szép az élet. Akivel együtt nevetsz. Aki mellet, max örömödben sírsz!:))
Attól, hogy rossz a lelkiállapotod, nem kell magad leértékelni!:)) 23f
miért kéne ilyen, hogy együtt pityeregjetek?
pont olyat kellene választanod aki ebből a depiből kihoz.
Én is úgy látom hogy egy kész főnyeremény lehet ez a csaj, legalábbis egy mazoistának biztosan. Nem tudunk sokat és biztosat róla, de az elvárásai magukért beszélnek
Szerencsére elbuktam az alkohol résznél, így találtam meg a kérdését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!