Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves nő vagyok és két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő vagyok és két férfi közőtt vacilálok de egyik sem illik hozzám korban?

Figyelt kérdés

Most nem is az a kérdés hogy melyiket válasszam,mert tudom hogy melyik vonz jobban,hanem az hogy melyik felállás passzol még valamennyire össze?

25 éves a nő 20 a pasi

Vagy 25 a nő 35 a pasi

?

2019. máj. 26. 23:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%

Ha kor alapján döntenél,akkor szerintem hagyd mindkettőt

Egyebként a 2.

2019. máj. 26. 23:11
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Egyiket se. Ha nem tudsz egyértelmű DÖNTÉST hozni választás helyett, ha egyik férfi se fogott meg annyira, hogy senki másra még csak gondolni se akarj akkor mindkettő felejtős.

És rettenetesen buta vagy ha azt hiszed két életkorból bármit is lehet erre mondani... A személyiségük ismerete nélkül semmit nem tudunk mondani. De mindkettő felejtős. Nem szereted egyiket se és nem fogott meg egyik sem. Hagyd mind a kettőt. Majd ha egy férfi a döntésed és nem a választásod lesz akkor vele gyere össze.

2019. máj. 26. 23:12
 3/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
21%
Na ezek vagytok ti nők. Nem is ti döntötök, hanem azok, akiket ti megkérdeztek. (GYK kommentelők, munkatárs barátnő, fodrász p#csa barátnő, műkörmös p#csa barátnő stb.) Ezek vagytok ti.
2019. máj. 26. 23:16
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Számok alapján a 25n-35f jobban hangzik, mint a 20f-25n.

KIVÉVE h a nő még inkább élné a bohózatos gyermek életét. Ez esetben a 20 éves jobb partner lehet. Komoly kapcsolatra a másik.

2019. máj. 26. 23:17
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Mind a 2.
2019. máj. 26. 23:22
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
4: Bohózatos személyiségek közt nincs komoly kapcsolat?
2019. máj. 26. 23:23
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

szerintem a kettes 10 év azért 10 év... hiába őt nem érdekli hogy éretlen vagy hozzá csak megdug és kész... meg ha komolyabb lesz a dolog (de nem hiszem...) akkor 45-50 éves korodra özvegy leszel a férfiak mindig kevesebbet élnek mint a nők a férfiak átlagos életkora

60-70 mig a nőké 70-80... és ő alapból idősebb + 10 évvel...

na meg rá térek a szexuális életre... a 20 éves pasi egésznap birja heti 7nap mig a 35 éves sokkal gyorsabban elfárad kevesebb igénye van

rá térek még a szórakozásra is!

egy 35 éves nem fog bulikra menni meg alapból alig mozdul ki szórakozás szempontjábol max pár havonta egyszer fáradtabb fásultabb... mig egy 20 éves elmegy veled minden szórakozó helyre (buli, bowling, mozi, vidámpark, muzeum ha az tetszik meg egyéb helyekre)

ugy gondolom ezek mind jó érvek hogy melyiket válaszd...

2019. máj. 26. 23:26
 8/20 anonim ***** válasza:
11%

#6 - sokkkkkal kisebb az esélye annak, hogy a 20 évessel talál hosszútávú komoly kapcsolatot, mintsem a 35 évessel

Ezért kell most döntenie, hogy most mit szeretne.

2019. máj. 26. 23:32
 9/20 anonim ***** válasza:

8: Hát én nem így tapasztaltam!

Meg a kérdező sem mondta, hogy hosszútávú komoly kapcsolatot szeretne!

2019. máj. 26. 23:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a kort nézzük,akkor a 20 éves fiú jobban illik hozzád.
2019. máj. 27. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!