Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27 éves szép nő, gazdag 41...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves szép nő, gazdag 41 éves férfi illik egymáshoz?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolom te a nő lehetsz...
2017. ápr. 14. 22:25
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy melyik tette fel a kérdést, de kétlem, hogy agyilag is felnőtt lenne az illető.

Az érett felnőtt gondolkodású emberek pont lesz..rják, hogy kinek mi a véleménye a saját magánügyükkel kapcsolatban, mivel nem a nagyközönségre tartozik!

Remélem a válaszom kielégítő volt.

2017. ápr. 14. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha mindössze ennyit tudunk róla, nem hiszem, hogy bárki meg tudná mondani, hogy illenek-e egymáshoz vagy sem.
2017. ápr. 14. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen és nem. A birtokolt tárgyak és anyagi javak pont annyira nem mutatja meg hogy osszeillenek e mint az hogy egy nő szép.
2017. ápr. 14. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Pechedre a 26 évesnél és 364 napnál idősebb nőkhöz csak a szegény 50es férfiak illenek.

30/f

2017. ápr. 14. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Naná hogy illik :D Ezaz menj hozzá a pénzeszsákhoz! Sok boldogságot! :D
2017. ápr. 14. 22:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze, ameddig a 41-éves rá nem un a pénzéhes lotyó bőrre. :D Vagy fordítva.
2017. ápr. 14. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:
ja, 4-5 évig. Csak sajnos a férfi gazdagsága vélhetően tartósabb, mint a nő szépsége...
2017. ápr. 14. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:

csak akkor ha a nőnek nem fontos a szerelmi boldogság...

éltem hasonló kapcsolatban 20 évesen összejöttem egy kedves holland férfival ő 35 éves volt akkor.. tudta igaából hogy nem szeretem bár mindigis kedveltem nagyon udvarias és kedves volt velem mindig nagyon szerettem de inkább mint barátot... egyszerűen nem tudtam beleszeretni másfél év után közöltem vele hogy sajnos ez így nekem nem fog menni nekem szükségem van a szerelmre és én nem szeretem őt...

ő megértette és tudomásul vette, azóta is nagyon jóban vgyunk én most 23 vagyok ő 38 néha megszoktam látogatni őt vagy ő engem itt Angliában illetve elég sokat beszélgetünk de nekem jött be ez csak a énzéért legyek vele... pedig mai napig meglehetne mindenem

de inkább saját erőmből kűzdöttem azért amim van (kis segítséggel :D ) és megmondom hogy igazán élvezem hogy 23 éves független nő létemre még pénzem is van és azt teszek amit csak akarok é oda utazok ahova csak akarok a barátnőimmel :)

2017. ápr. 14. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Illik egymáshoz? Milyen hülye kérdés.

Ha szeretik egymást, akkor jó, ha nem, akkor marhaság az egész.

És ennek semmi köze az életkorhoz, meg az anyagi helyzethez - tudom, a saját életemből.

2017. ápr. 14. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!