Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves nő vagyok és két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő vagyok és két férfi közőtt vacilálok de egyik sem illik hozzám korban?

Figyelt kérdés

Most nem is az a kérdés hogy melyiket válasszam,mert tudom hogy melyik vonz jobban,hanem az hogy melyik felállás passzol még valamennyire össze?

25 éves a nő 20 a pasi

Vagy 25 a nő 35 a pasi

?

2019. máj. 26. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik osszepasszolhat. En 23 vagyok, nem 25, de csak hír alapján Egyertelmuen a 20 évest választanam. 35 éves túl idős nekem.
2019. máj. 27. 00:06
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
Volt barátnőm mindig azt mondta ő öregebb faszival soha nem tudna le állni, hát 20 évesen lett egy 38 éves palija.. Sosem hiszek többet a nőknek, de igazából nem zavar kivel vagy hány évessel van , csupán a nők sosem mondanak igazat .
2019. máj. 27. 00:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Csupán kor alapján mindkettő passzol.
2019. máj. 27. 02:26
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

Itt nem arról van szó, hogy a nők hazudnának. Nem kell egyből rosszindulatot feltételezni.

Csupán az a helyzet, hogy a nők maguk sem tudják valójában mit is akarnak (de amit épp akarnak, azt aztán nagyon). És mivel lövésük sincs mit is akarnak, ezért lényegében teljes mértékben ki vannak szolgáltatva az akauzális kaotikus létezési síkoknak, így ők lényegében hangulatemberek.

Pl meghív egy unszimpatikus pasi egy nőt vacsorára és a nő mindvégig eldöntötte, hogy eszik egyet és hazamegy. De a végén valahogy mégis szexel a pasival. Ellenben pl van egy másik pasi, aki cuki jófiú és szimpatikus is a nőnek és hosszútávon is terez vele, de vele soha nem szexelt függetlenül, hogy már hónapok óta ismeri (ezt a fiktív sztorit pont egy nő beszámolóira alapozom).

A nők nem kauzálisan (ok-okozati) összefüggésekben gondolkodnak, mint a férfiak. A férfiaknál logikus struktúrák szerint van szortírozva a kozmosz, míg a nőknél irracionális káosz szerint. A női agy ki van lépve a kauzális univerzumból az akauzalitás dimenzióiba.

Erre sokan nem tudják a választ még a tudósok közül sem. De szerencsére én gyorsan rájöttem és találtam egy plauzabilis hipotézist is a probléma miértjének a megértésére.

A magyarázatot a génjeinkben találhatjuk a 23. kromoszómában. A férfiak kb 200 gént tartalmaznak, amik egyszerű áttekinthető struktúrát alkotnak, ellenben a nőkben kb 1000 gén található, amik viszont látszólag összefüggéstelen kaotikus rendezetlenségben állnak.

Véleményem szerint, ha férfiként sikerül kilépnek a kauzális gondolati-síkból az akauzalitásba, akkor szinte bármely nőt gond nélkül meg tudnék fektetni. De ennek kivitelezéséig még nagyon hosszú út áll előttem és rengeteget kell még tanulnom és fejlődnöm...

2019. máj. 27. 02:38
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Na az ilyen döntésképtelen (de ő majd ésszel eldönti tipus) nőktől mentsen meg az úristen :-)

Komolyan ez siralmas. Filózik, agyal és gondolkodva lesz boldog, ez igen :)

2019. máj. 27. 06:15
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés kiindulópontja már téves: a kettő közül egyik férfira sem lehet azt mondani, hogy korban eleve nem illene hozzád. Ha a vonzalom és később a szerelem, szeretet kialakul, még ennél nagyobb korkülönbségek mellett is lehetséges harmonikus kapcsolat. Én személy szerint ismerek olyan párt, ahol 19 év a korkülönbség, és csodásan megvannak. Talán annyit lehet csak mondani, ha hosszú távban gondolkodsz, hogy 20 év múlva a fiatalabb férfi valószínűleg kevésbé fog majd vonzó nőnek találni, mint az idősebb. A férfiaknak legalább 50 éves korig, vagy még tovább is fontos, hogy külsőleg vonzó legyen a társuk, s egy 40 éves férfi számára általában jóval ritkábban vonzó egy 45 éves hölgy, mint egy 55 éves számára, emiatt a fiatalabb könnyebben elcsábulhat, otthagyhat egy másik nőért. De persze ez sem törvényszerű, ha az érzelmi kötődés kettőtök között erős, csupán az esélye nagyobb.
2019. máj. 27. 07:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Azert megdobbento hogy ennyi analfabéta értelmezésképtelen ember tud összegyűlni egy rakáson...

Okoskodni meg ócsarolni mennyien tudnak de elolvasni es felfogni a kérdésem kisbetűs részeit...

Azoknak akiknek sikerult koszonom szepen a valaszt

2019. máj. 27. 08:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szegény észlény még egy egyszerű döntés meghozásához is ostoba. Ami számít hogy mit szól a többi ösztönlény. Gratulálok.
2019. máj. 27. 09:41
 19/20 anonim ***** válasza:

De most komolyan kérdező mit vártál?

Hogy így látatlanban semmit sem tudva semmiről, nem ismervén a pasikat majd mi eldöntjük helyetted, hogy kit válassz?

Ha az itt levő vadidegenek, akik nem tudnak rólad és a pasijaidról az égvilágon semmit azt mondják, hogy válaszd A pasit, akkor te rájuk hallgatsz és A-t választod?

2019. máj. 27. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már ezt az előre elrendelés szerű kivel passzolok össze dumát.

Egy a kérdés, melyikre indul be az ember, ennyi, a többi elemzés, mi a normális, ki hogy gondolja csak maszlag.

2019. jún. 2. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!