Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajokhoz milyen kaliberű pasi/srác illik?
Az utcákon, buszokon, bevásárlóközpontokban, gyakorlatilag mindenhol rengeteg ilyen aranyos, csinos/szép lányt szoktam látni. Néha egyedül vannak, de akkor általában mindig telefonálnak (gondolom a pasijukkal). Ilyenkor legszívesebben kitöltetnék velük egy kérdőívet, hogy mit gondolnak rólam. Annyira kíváncsi lennék a véleményükre. Gondolom az ilyen kaliberű csajok is a mindenkori ideált kergetik (+180, izmos, latinos, nagyfarkú, pénzes pasi), de vajon van-e esély rá, hogy tudnak kötni valamilyen kompromisszumot. Én is helyes vagyok, egyetemista, konditerembe is járok, de alkatra közel sem vagyok férfias. Annyira irigy vagyok azokra a kis macskajancsikra, akik ilyen csajok kezét fogva szoktak vigyorogni a sétálóutcákon. Miért van az, hogy valakinek természetes egy ilyen csaj "birtoklása", másnak meg egy álom? Annyira igazságtalan! Főleg ilyenkor nyáron, amikor hatványozottan kanos vagyok. Ilyen kaliberű csajokat, milyen pasikkal szoktatok látni?
Ezek a lányok sajnos az alfahímekre buknak :c
De nyugodj meg, a szomszédlány típusúak sokkal jobban néznek ki, és nem elérhetetlenek :D
Ezek szép nők, ennek megfelelően hozzájuk nagyon helyes pasik illenek. Nem akarok mélyen belemenni, de mással is lehet kompenzálni a külsőt, pénz, hírnév, vagyon de ez egy másik téma.
Az ilyen csajokhoz jóképű, férfias testű, elég magas és jó kisugárzású férfi illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!