Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a két csaj 10-es skálás kb. hanyas és milyen pasi illik hozzájuk?
Ő az egyik:
Ő pedig a másik:
Csupán azért kérdezem, mert mind2 egy mostanában két felkapott török zene videoklipjében szerepel (feltételezem a csajok is török származásúak). De míg az első lánynál én még életemben nem láttam szebb csajt (komolyan mondom), addig a másiktól szó szerint kiráz a hideg így képernyőn keresztül, nemhogy élőben. Hogy lehet az embereknek ennyire eltérő ízlésük vagy én vagyok eltévedve és a másik csaj is gyönyörű? Mit gondoltok róluk belső/külső tekintetében és milyen férfit képzeltek el melléjük?
Mindkettő csaj szép, de én is azt mondanám hogy a másodiknak olyan karakteres arca van! Nem csúnya, hanem olyan karakteres. Nem tudok erre másik szót így hirtelen.
Most kb 2 perce láttam a két csajt utoljára, de a második lány arcára most is emlékszem.
Mindkettő jó csaj, csinosak. De az első olyan átlagosan szép, bármilyen különleges vonás nélkül. A második pedig olyan különleges(en szép) arcú.
A legtöbb férfi dugná lazán mindkettőt, de értitek így már a különbséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!