Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor fizessen a csaj is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor fizessen a csaj is randin vagy sem? Hogyan illik?

Figyelt kérdés

Nemrég baráti társaságban szóba került ez a téma és fura volt azt hallani, hogy a férfiak és a nők szerint is, minden esetben a férfinak kell fizetni.

Személy szerint azt gondolom, hogy az ismerkedős fázisban illik a fiúnak fizetnie, de később nem feltétlen kell mindent neki állnia. Mehet felesben a dolog. Viszont az, hogy a nő fizet mindent azt elvetendőnek tartom.

Ti hogy látjátok?

2015. jan. 3. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáldd meg te fizetni, de ha adja a felét fogadd el. ;) Meg van oldva. :)
2015. jan. 3. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem állok randi előtt, csupán kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok jónak :D
2015. jan. 3. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
a nők az egyenjogúságért küzdöttek, akkor ők is fizessen, ne csak a férfiak...
2015. jan. 3. 22:43
 4/6 anonim válasza:

Én kifejezetten utálom ha helyettem akarnak fizetni.

15L

2015. jan. 3. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A randikon a férfi fizet. Én vietnámban éltem ott kizárt dolog tartják hogy a nő fizessen bármit is. És ez udvariasság is egy férfitól. Meg szerintem amig nem élnek együtt nincs közös kassza, addig illik a férfinak fizetni ha elmennek valahova.
2015. jan. 3. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan hülyeségeket magyaráztok,ne már... Mit illik meg mit nem?Ki szabja meg?

Az adott két emberen múlik az egész,nem azon hogy mit illik vagy mit nem,jézusom.

Két ember szerintem meg tudja beszélni ezt egymás között.Mi van,ha nem tud fizetni egyik vagy másik?Akár férfi akár a nő?Nyilván megbeszélik,és ennyi az egész.

2015. jan. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!