Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok csúnya nővel kapcsolatos kérdés utóbbi időben? Honnan jöttek most hirtelen egyszerre ennyien? Hogy lett hirtelen ilyen "felkapott téma"?
Elmúlt egy hónapban én is észrevettem, hogy elég sok lett. Itt is, a szexualitásban is volt egy időben.
Szerintem is egy pasi akar megerősítést, hogy egy csúnya nő nem kell senkinek.
Én nem-szép nő vagyok.
Mostanában sok a családi gondom, haláleset is történt a családban, az időjárás is lehangol. Egy hónapja végigtarolt a covid a családon, és beköltözött a testvérem (volt) barátnője másfél hétre, ami alatt kirámolta a gyógyszeres fiókot, és miután elfogyott a régi nyugtató, (amit még anyunak írtak fel kb 8 évvel ezelőtt,) elkezdte vagdosni magát. Vérfoltosak a neki kölcsönadott ruháim, vérfoltosak voltak az ajtókeretek, stb... Egy horrorisztikus élmény volt a jelenléte. Ráadásul az egyetemen a legutóbbi prezentációmra csak négyest kaptam.
Szóval ami rossz jöhetett, az jött. És ez annyira megterhelt mentálisan, hogy megint eluralkodott raktam a magam iránt érzett utálatom, ami irritáló, nyávogós csúnyanős kommentek írására késztet.
Szóval ha a magam példájából indulok ki, a problémák és a kilátástalanság enyhítésére szolgál a panaszkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!