Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?
30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.
Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?
Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!
Egy dugásra biztos kell a 30 feletti is, ha épp nem akad fiatalabb.
Nehéz súly alapján megállapítni, hogy kinek milyen a testalkata. Attól is függ, hogy milyen csonozata van vagy hogy mennyire izmos. Aki izmosabb, az nehezebb is.
30.
Akkor probalkozzal te náluk.
Szia!
Ne akarj mindenáron megfelelni senkinek, csak magadnak. Kompenzálni a hátrányt? Milyen hátrányt?
Ez egy élethelyzet, majd változik.
Én egy normális pali vagyok, igényes munkával, stb. és egyedül nevelem 46 évesen a tini lányomat, mert az anyja lelépett. Nem panaszkodom, de nekem a célzott párkeresés szinte lehetetlen: elárni valahová ismerkedni, mst gyakorlatilag kivitelezhetetlen. De ha lehetne, akkor időm is korlátozott, mert a gyerekre főzni, mosni, tanulnis stb. kell és este 7-8 előtt nem ülök le naponta. Fent vagyok pár társkeresőn, de az mind egy nagyo csalódás.
De bízom abban, hogy idővel ez változik és majd betalál valaki.
Én kíváncsi lettem rád, ha van kedved írj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!