Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 évesen miért vagyok láthata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?

Figyelt kérdés

30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.

Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?

Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!

2021. ápr. 18. 14:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező: Én is ezt hittem, de sajnos nem igaz. A wall ma már nem létezik, Tinderen egy 30 feletti nő is ugyanúgy szétmatcheli magát, mint egy 30 alatti. Nem igaz, hogy 30 felett már nem fog kelleni annyira a férfiaknak.
2021. ápr. 18. 17:37
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy dugásra biztos kell a 30 feletti is, ha épp nem akad fiatalabb.

Nehéz súly alapján megállapítni, hogy kinek milyen a testalkata. Attól is függ, hogy milyen csonozata van vagy hogy mennyire izmos. Aki izmosabb, az nehezebb is.

2021. ápr. 18. 17:44
 33/40 anonim ***** válasza:
94%
Egy 35 évesnek persze, hogy koros vagy. Szerintem 40+, de inkább 45+-ban keresgélj.
2021. ápr. 18. 17:48
 34/40 anonim ***** válasza:
74%
Mivel a fiatalabb korosztályban férfitöbblet van, ezért nem lehetne probléma az ismerkedéssel. Észre kell venni a szerényebb jövedelmű tanárokat, köztisztviselőket is, akik nem az anyagiakkal tudnak felvágni hanem egyéb szellemi kvalitásaikkal.
2021. ápr. 18. 19:16
 35/40 A kérdező kommentje:
Erős, izmos testalkat vagyok, fiatalabb koromban viszonylag komolyan birkóztam, az az izomzat részben megmaradt. Köredzést csinálok, futok, súlyzós edzéseket is tolok. Nem vagyok vékony, ez tény, de zsíros sem, sőt.
2021. ápr. 18. 19:17
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

30.

Akkor probalkozzal te náluk.

2021. ápr. 18. 19:57
 37/40 anonim ***** válasza:
94%
nem nőies egy birkózó alkat
2021. ápr. 18. 23:40
 38/40 anonim ***** válasza:
45%
death by snu snu
2021. ápr. 19. 01:08
 39/40 anonim ***** válasza:
59%
Nekem például bejön az ilyen alkat, de komolyan. Szerintem ezzel nem is vagyok egyedül. Egyéb tulajdonságaidban milyen vagy? Úgy értve, hogy mennyire vagy nyitott, érdeklődő? Én sem hiszem, hogy a korod lenne a probléma. Mindenkire igaz, hogy a saját korosztályával együtt öregszik, szóval aki 20 évesen egyidős volt veled, az most is az. Nem lehet, hogy csak túlzottan beleolvadsz a tömegbe éppen azért, mert még nem akarsz kapcsolatot?
2021. ápr. 19. 08:42
 40/40 feliot74 válasza:

Szia!

Ne akarj mindenáron megfelelni senkinek, csak magadnak. Kompenzálni a hátrányt? Milyen hátrányt?

Ez egy élethelyzet, majd változik.

Én egy normális pali vagyok, igényes munkával, stb. és egyedül nevelem 46 évesen a tini lányomat, mert az anyja lelépett. Nem panaszkodom, de nekem a célzott párkeresés szinte lehetetlen: elárni valahová ismerkedni, mst gyakorlatilag kivitelezhetetlen. De ha lehetne, akkor időm is korlátozott, mert a gyerekre főzni, mosni, tanulnis stb. kell és este 7-8 előtt nem ülök le naponta. Fent vagyok pár társkeresőn, de az mind egy nagyo csalódás.

De bízom abban, hogy idővel ez változik és majd betalál valaki.

Én kíváncsi lettem rád, ha van kedved írj :D

2021. ápr. 19. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!