Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+éves férfiak. Mennyire rossz a magány, hogy ebben a korban nincs párotok (akinek nincs), sem gyerek, se család? Nekem nagyon rossz így, nem ezt akartam. Próbálkozok, de már láthatatlan vagyok a nők szemében. Vegyész.
Ugyanolyan nap mint a többi, elviselhető, napról napra...
Mindegy, hogy vegyész vagy sem...
az egxedulletet màr megszoktam,lehet nem is tudnék màr alkalmazkodni,gyerek viszont tényleg hiànyzik
Sajnos nagyon introvertalt s vagyok
Szexre azért talàlok oartnert,sztem neked is menne...én sem vagyok se szép,se gazdag,de utóbbi pàr évben volt pàr laza ,nevezzük szexkapcsnak...rengeteg elhanyagolt harmincas,negyvenes nő van,akik örülnek a törődésnek...
Baromi rossz...de hálistennek már van két gyerekem, miattuk mindenképp van értelme ennek az egésznek.
Képzeld én sem így akartam :) de ez van ezt kell elfogadni.
True Story, osztálytalálkozó:
- Hát te hogy-hogy soha nem nősültél meg? (sopánkodás)
- Így alakult az életem. És te?
- Én elváltam.
- Akkor ugyanott tartasz, ba.zmeg!
Sajnos nem ezt akartam így lett.
El kell fogadni ha nem jön az a valaki az ember életébe akinek jönnie kellene....
Rossz a magány,mert az ember társas lény lenne
ha nem is mindig együtt lennénk... akkor is jó lenne egy társ
aki veled van jóban és rosszban,de sajnos ilyen nincsen
Aki a rosszban is veled tart :(
El kell fogadni ezt dobta az élet,mást nem lehetsz tenni
hiába a sok kitartás :(
"30 feletti nők 80% bezárkózik, vagy nem akar már ismerkedni a sok csalódás miatt. "
Ezzel nem értek egyet azért, én 33 éves nő vagyok, de azért ismerkedni még akarok. Abban részben igazad van, hogy a sok gyökér miatt /elnézést a szóhasználatért, de ezt kell hogy mondjam/ kicsi bezárkózás előfordul, de e miatt nem szabad minden férfit egy gyökér pasihoz hasonlítani és ha nem is rögtön, de nyitni kellene és kell is. Mostanság miért probléma ismerkedni? És régen miért működött jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!