Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetnék meg olyan lányt, aki szereti a gyerekeket és gondoskodó típus?
szólj ha rájöttél a titokra, mondjuk én 20-as körül keresek ilyen lányt :) de nem gyerek nevelésre egyenlőre, az majd a későbbi cél :D
nekem eddig a legjobb ötletem önkénteskedés volt mármint ahol fellelhetőek az odaadó, önzetlen gondoskodó típusok
nem szeretnék senkit kritizálni vagy megbántani
nekem van negatív tapasztalatom kisgyermek ápolóval és gondozóval is, szóval ez a szakirány nem feltétlen borítékolja ezeket a dolgokat :) de persze aki szívét lelkét belerakja az lehet olyan típus :)
Aki életében járt már a TÓK-on, vagy olyan koliban, ahol TÓK-osok laknak, az tisztában van azzal, hogy semmire nem garancia a tanulás. Lehet egy ordas k rva attól még, mert óvónőnek vagy tanítónak tanul. :D És lehet egy bolti eladó is a legjobb anyuka, akivel közösen meg lehet teremteni az otthont a lakásból, és jó embert lehet nevelni a közös gyerekeinkből, szóval nem ez fog dönteni.
Az viszont igaz, hogy nem egyszerű családcentrikus, gondoskodó, megbízható fiatal nőt találni. Ha már az egyetemeknél tartunk, egyetemen nagyon sokan lekezelően bánnak az ilyen lányokkal, néhány szűk látókörű lány ezt összekapcsolja azzal, hogy megalázkodó, biztos verni fogja a férje, "feladja önmagát", vagy az életét stb., és nem kellemes évekig így gondolkodó emberek között tanulni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!