Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?
30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.
Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?
Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!
Eddig baráti körben és társkeresőn próbáltam ismerkedni. Nem vagyok egy kimozdulós típus, nem járok szórakozóhelyekre. De majd igyekszem felrázni magam.
Attól hogy valakinek nem tetszik a zsíros testalkat vagy kizáró tényező a gyerek, nem troll. Nekem sem tetszik a túlnőtt bél, mert ha én 1,5 munkahely mellett tudok adni magamra minimálisan, akkor mindenki. Nem kell Brad Pittnek lenni természetesen. Én pl. nem szeretem a gyerekeket, nyilván nem szeretnék olyannal ismerkedni, akinek gyereke van. Vagy ilyen helyzetben mi lenne a korrekt? Mondjam azt hogy szeretem a gyerekeket, amikor nem? Nekem egyenesebb eleve úgy választani, hogy ez a probléma fel se merüljön.
A legszebb korban vagy! 35 felett kezdődik az igazi Nő. Fel a fejjel, járj nyitott szívvel, rád fog találni az igazi. Bár tény, hogy ebben a korosztályban kevesebb a normális, szingli pasi, mint a 20-asok között. Légy önmagad, egy pasi önmagadért szeressen, ne azért mert ilyen vagy olyan vagy!
De ne add fel, egyáltalán nem lehetetlen, sőt...
F/40+
35 felett a normális férfiak 90% a vagy házas vagy kapcsolatban van.
A maradék agyilag zokni, lusta ezért semmije sincs, külsőleg ronda.
Aki jól néz ki, viszonylag értelmes, anyagilag rendben az csak szexet keres.
A fennmaradó röredéket kell megtalálni.
Bárban, szórakozóhelyen, fesztiválon csak szexre találsz pasit.
Szerintem is az a gond, hogy társkeresőn kiszűrnek a korod alapján. Lehet, hogy élőben ugyanaz nyálcsorgatva rohanna utánad, de van a fejében egy kép a 36 éves nőkről.
Van egy ismerősöm, aki egykorúnak tippelt magával és szerintem tetszem is neki. Társkeresőn biztos, hogy esélyt sem adna nekem, mert 6 évvel idősebb vagyok.
Van olyan érzés bennem is, hogy férfi a kérdés szerzője. No, de szerintem nő vagy férfi vagy, mindegy, azért vagy láthatatlan, mert 1. nem nézel ki elég jól, 2. nincs jó kisugárzásod.
Ha ez a kettő megvan, főleg az utóbbi, biztosan könnyebben fogsz ismerkedni, szívesebben mennek oda hozzád.
A korod lényegtelen, huszonéves nők és férfiak is bőven küzdenek az ismerkedéssel, nem ezen fog múlni. Ha jól nézel ki, jól öltözködsz, sportolsz, jó az alakod és kedves vagy, sikeres leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!