Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?
30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.
Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?
Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!
17.
Tehát hazudjon a társkeresőn? :)
21-es, én sose társkeresőztem. Tény, hogy nem is volt túl sok kapcsolatom az életben. Az lett volna jó, ha nagyobb társasági életet élek, én a személyes ismertségben és a spontán kialakuló vonzalomban hiszek, ami jön, akár akarod, akár nem.
Ez a randizzunk, hátha beléd bírok szeretni, ez nem az én világom.
Ezek a gyk-zó nyomoroncok már annyira okosok, hogy egy rövid szövegből kiszűrik, ki a nő, meg a férfi, meg a troll, stb...
Tudnám ha ilyen okosok, miért itt bsszák el életük 99%-át...
A környezetemben lévő férfiak legtöbbje házas. Aki nem, az nem is akar rendes kapcsolatot. Illetve vannak 2-3 gyerekes elvált apukák, nekem ez nem pálya.
A barátnőim (szintén 34-40 korosztály) szintén szenvednek a társkereséssel, pedig nem lelakottak vagy ilyesmi. Segítenénk egymásnak ha tudnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!