Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számítana bármit, ha elköltözn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítana bármit, ha elköltöznék a szüleimtől és lenne kocsim, vagy ugyanúgy láthatatlan lennék a nőknek?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek, de elég jó a fizum. Szóval tudnék egy elég luxus albérletet bérelni, egy középkategóriás új kocsit venni, és költőpénzem is maradna. Most mondjuk gyűjtök, mert van pár tervem (cég, saját ház...), de meg tudnám csinálni.

Változtatna ez azon, hogy gyakorlatilag évente kb. egyszer-kétszer jön össze randim, és az ellenkező nem en bloc levegőnek néz?

2019. febr. 7. 16:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha autóval jársz akkor még azt a kis tömegközlekedéses esélyt is elzárod magadtól ahol lehetne ismerkedni a véletlen folytán.
2019. febr. 7. 16:45
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem járok tömegközlekedéssel, vagyis alig.
2019. febr. 7. 16:46
 3/27 A kérdező kommentje:
De amúgy egy kezemen meg tudom számolni, hogy életemben tömegközlekedésen hányszor kaptam olyan jelzést, hogy bejövök egy lánynak.
2019. febr. 7. 16:46
 4/27 anonim ***** válasza:

Ha azt várod, hogy a nyakadba ugorjanak, akkor azt max. mindenből luxuskategóriással tudnád elérni, és akkor lenne egy fizetett k...d, aki pénzért szétteszi a lábát néha.

Amúgy évi 1-2 randi egyáltalán nem rossz arány. Arra nem gondoltál, hogy a személyiségeden kellene fejleszteni, és akkor továbblépés is lenne a randikból?

2019. febr. 7. 16:50
 5/27 anonim ***** válasza:
Ne b.a.szd el a pénzed ilyen f.a.szságokra, maradj a tervednèl, saját lakás, cég stb... Nem azzal tudsz nőt szerezni, hogy értelmetlen dolgokra költesz.
2019. febr. 7. 16:55
 6/27 anonim ***** válasza:

Igazából abból a szempontból most kivételesen igazat adok, hogy valószínűleg több nőnek lenne szimpatikus, ha azt látnák rajtad, hogy AKARSZ függetlenedni.

Nekem legalábbis azzal sose volt bajom, ha valaki a szüleivel lakott, mert nem lett volna pénze egyedül elköltözni, de azokat mindig furának tartottam, akiknek simán lenne lehetőségük rá, csak nem akarnak, nekem ugyanis az mindig fontos volt, hogy együtt valamiképpen el tudjunk érni egy közös életet, külön a szüleinktől, és ha valakin az látszik, hogy nincs igénye rá, hogy elköltözzön anyutól, az már intő jel.

Az autó attól függ, ha nagyvárosban élsz, akkor feleslegesnek tartom. Ha viszont úgy érzed, hogy egy autó által több lehetőséged lenne eljárni ide-oda, emberek közé menni, ezáltal ismerkedni, akkor nyilván számít, de nem a pénz miatt, hanem a lehetőség miatt, amit tud adni.

N

2019. febr. 7. 16:59
 7/27 anonim ***** válasza:

6-hoz kieg.:

Ha viszont vagy olyan anyagi helyzetben, hogy most futná luxus albérletre és még maradna is, akkor én azt tartanám okosnak, hogy inkább egy "sima", átlag albérletet keress, és akkor marad több pénzed félrerakni, és gyűjteni sajátra. Szerencsés helyzetben vagy, ha elérhető távolságra van saját ingatlan, szóval ne pazarold el a pénzed sznobságra szerintem.

2019. febr. 7. 17:01
 8/27 anonim ***** válasza:
11%
Első a lakás,a többi ráér.Azután jöhet a nő,csak vigyáz hogy ki ne forgasson a vagyonodból,vagy nehogy egyből legyen gyerek,akkor nem szabadulsz tőle.
2019. febr. 7. 17:06
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Volvot vegyél, akkor lesz közös témánk (nekem is az van, egy V40 T4 és egy 740 GLT:) :D

Tök mindegy van-e autód vagy nincs, életem szerelme olyan csóró volt hogy sokszor én vittem neki a kaját...Persze megcsalt xD De előtte szerettem, nem érdekelt, milye van. Sőt közös ismerősök össze is akartak hozni egy pénzesebb sráccal, de én barom elhajtottam, mert tündérmesében éltem :D pedig jó fej volt, normális, nem léhűtő prszt mint az akkori.

2019. febr. 7. 17:16
 10/27 anonim ***** válasza:
Mije, bocsánat! Fáradok....
2019. febr. 7. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!