Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítana bármit, ha elköltöznék a szüleimtől és lenne kocsim, vagy ugyanúgy láthatatlan lennék a nőknek?
A szüleimmel élek, de elég jó a fizum. Szóval tudnék egy elég luxus albérletet bérelni, egy középkategóriás új kocsit venni, és költőpénzem is maradna. Most mondjuk gyűjtök, mert van pár tervem (cég, saját ház...), de meg tudnám csinálni.
Változtatna ez azon, hogy gyakorlatilag évente kb. egyszer-kétszer jön össze randim, és az ellenkező nem en bloc levegőnek néz?
Egy Audi S4,S5 vagy egy S7 az komoly kérdező.
Amúgy ha elolvasod a 13-as válaszom és megcsinálod a lakást komolyra hidd el a csajok el lesznek alélva, mert olyan élményt kapnak amit nem igen a magyar paliktól.
A kérdező leírta konkrétan, hogy gyűjt.
Ne tanácsoljátok már neki, hogy szórja el a pénzét fölösleges szrságokra... Audi, persze... Inkább egy megbízható, olcsó fenntartású, jó ár-érték arányú modellt tartanék ésszerű befektetésnek.
Az egyik véglet a kérdező jelenlegi helyzete (szülőkkel lakás, nincs autó), a másik véglet meg a luxusalbérlet, luxus autó (25-ös szerint fölösleges szarságok).
Szerintem a két véglet között meg lehet és meg is kell találni az arany középutat. Mert a jelenlegi helyzet aligha lesz vonzó a nők többsége számára. Szép tervek, meg minden, de a nőknek nem tervek, hanem tények kellenek. A luxus albérlet, meg az új vagy fiatal A7-es talán már egy kicsit túlzás, és leginkább a golddigger hajlamú nőket vonzza. De ha ez nem veszélyezteti a saját cég, saját lakás tervet, akkor miért ne? Az aranyközépút szerintem valahol egy normális, megfizethető, de nem luxus albérlet és egy normális, megfizethető prémium autó, pl. egy 8-10 éves jó állapotban lévő A6-os. (2011-ben volt modellváltás, előtte lévőket 3M-tól, utána lévőket 5M-tól felfelé érdemes nézegetni). Még annyi, hogy a nők (legalábbis akiket hosszú távra szeretnél) nem azt nézik, hogy hány millás lakásod, kocsid van. De azért szeretik az anyagi biztonságot, a tökös, magabiztos pasikat, akik tudják, hogy mit akarnak elérni az életben, és nem csak tudják, hanem meg is valósítják azt. Ha van egy normális lakásod (akár albérlet), egy normális kocsid (ami nem egy szakadt suzuki, hanem azért van egy "húúú" érzés, amikor meglátják), az mindenképpen ezt az üzenet közvetíti. Míg ha a szülőkkel laksz, nincs se lakásod, se kocsid, csak terveid, az azért el tudja riasztani a nőket. (hiába van 10-20 millád a bankban)
De mint említetted, már azzal is gondod van, hogy egyáltalán észrevegyenek a nők. Ezen a saját lakás és kocsi se fog változtatni. Hacsak nem kapsz tőlük egy olyan egoboostot, hatalmas önbizalmat, ami vonzóvá tesz, amitől kisugárzásod lesz. Szóval ezen is dolgoznod kéne kicsit, önbizalom növelés, több randi, nagyobb magabiztosság.
Helyes, csendes, visszafogott fiatal barátnőt bármelyik egyetemvárosban (+BP) lehet találni. Barátnőm is 23, az egyetemet nyomja, második férfi vagyok az életében és 2 éve vagyunk együtt.
Annyi, hogy el érdemes menni az egyetem/főiskola környékére ismerkedni, vagy olyan helyekre ahol előfordulnak fiatal lányok (nem buli) és úgy összeszedni valakit, akin azt látod belsőre is olyan hogy megmaradnál mellette szívesen. Őt a plázában egy ruhaboltban szólítottam meg, úgy jöttünk össze.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!