A teltebb vagy kicsit molettebb nőknek is ugyanúgy vannak szerintetek esélyei egy férfiaknál?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 23:02
1/10 anonim válasza:
Igen.
Ha a "kicsit molettebb" nem 120 kg-ot jelent.
2/10 A kérdező kommentje:
mondjuk 90 et
2013. aug. 11. 23:08
3/10 anonim válasza:
Nekem az sokkal jobban bejön, mint egy olyan nagyon vézna ami manapság az ideál. =/
4/10 anonim válasza:
Biztosabb lábakon is áll a kapcsolat, hiszen egy negyéves nem nézhet úgy ki mint egy 18 éves, de elvárják.
Az elhízás miatti elválás legalább nem fenyeget.
aki meg 40 évesen is 18 éves alakkal rendelkezik, az meg annyit éhezik, hogy már az éhséget se érzi. Alakja van, de nem élet az.
5/10 anonim válasza:
Nekem eddig minden pasas azon rinyált h miért vagyok gebe. Pedig NEM vagyok gebe, 166 cm-hez 52 kiló. Szóval sztem megnyugodhatsz, a legtöbben pont hogy arra buknak, amilyen te vagy :) Főleg ha formás vagy, kedves, és szép az arcod :)
7/10 anonim válasza:
Mondjuk a magasság is kellene a 90 kg-hoz.
Meg egy kép.
8/10 A kérdező kommentje:
NaGYon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2013. aug. 12. 15:22
10/10 anonim válasza:
Sokkal több ffi társamnak jön be a molett,enyhén duci lány,asszony mint a gebék. Csupán a pasik ezt nem merik felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!