Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítana bármit, ha elköltöznék a szüleimtől és lenne kocsim, vagy ugyanúgy láthatatlan lennék a nőknek?
A szüleimmel élek, de elég jó a fizum. Szóval tudnék egy elég luxus albérletet bérelni, egy középkategóriás új kocsit venni, és költőpénzem is maradna. Most mondjuk gyűjtök, mert van pár tervem (cég, saját ház...), de meg tudnám csinálni.
Változtatna ez azon, hogy gyakorlatilag évente kb. egyszer-kétszer jön össze randim, és az ellenkező nem en bloc levegőnek néz?
Ha nincs a nők számára vonzó személyiséged (legjobban úgy írhatnám le tökös, vicces, magabiztos, jó dumás, kezdeményező), akkor ezek a dolgok sem segítenének rajtad.
Én 25-27 évesen kellett VISSZAköltözzek a szüleimhez és amíg ott laktam ugyanúgy jöttek a nők az életemben. Ha meg tudod fogni őket, ez keveset számít
Persze,hogy számítana.
Egyrészt ha kiveszel egy luxus albérletet, az hatalmasat növel a közérzeteden,mert egy eufóriát fogsz érezni plusz mivel felnőtt férfi vagy külön is laksz,plusz hatalmas élmény amikor a hatalmas teraszra kiültök LED-es fényekkel kivilágítod a teraszt nyári estén, veszel egy komoly Harman hangszórót kintre beteszel egy jazzt isztok valami minőségi bort a csajjal, közben élvezitek a nyári estét.
Én így képzelném el, meg a teraszon szexelés az is hatalmas élmény lehet, ha teheted egy jacuzzit tegyél be.
Kocsi igen randizáshoz nagyon fontos mert gondolom igényes szexi nőkkel akarsz randizni kimondva kimondatlanul de fontos,hogy a verdád legyen,mert nem fog magassarkúba,kis szoknyába loknis hajjal zötykölődni a BKK-n miközben mondjuk viszed haza a 3.kerületi luxus kecóba.
Plusz ha van egy jó verdád az megint csak emel a jóérzéseken, még jobban fogod magad érezni plusz a csaj is mert ezeket imádják,amikor beülhet és királynő módjára elterpeszkedhet a kocsiban, bekapcsolsz egy k_rva jó zenét neki, mehet hangosabban is ha szeret bulizni, akkor zenére ráhangolódik.
Plusz ha veszel egy komolyabb verdát néha odaléphetsz imádják a nők a kocsi sportos hangját amikor röfög,plusz a sebességtől be tudnak indulni.
Nyilván okosan nem forgalomba száguldozni,de például amikor viszed haza Budán simán tudsz picit odalépni.
Igen összefoglalva ha ezeket csinálod plusz a lakásod patyolat rendben van szépen berendezed,akár lakberendezővel,plusz akár egy bárpultot is teszel be hidd el, elképesztő hatása van.
5-ös BMW az ùj valóban komoly.
De szerintem egy Audi S5 vagy A7 komolyabb de csak benzines ès quattro,szerintem ezek a legjobb verdàk,vagy Porsche de azt mèg ne.
Önmagában a saját lakás és az autó nem oldja meg azt a problémát, hogy nem vesznek észre a nők. Ezekre inkább azért lesz majd szükség, hogy megszerezd majd megtartsd őket.
Csak egy tanács: Ha már rászánod a pénzt, ne egy új középkategóriás kocsit vegyél, hanem ugyanannyiért egy max 5-10 éves prémium autót. Ég és föld a különbség.
Jól van 18-as,ezt nem csak a lànyok vègett írtuk hanem akkora èlmènyt ad,hogy az kiüt az ember arcára is plusz teljesen máskèp érzed magadat.
Tehàt ez belső késztetèsnek kellene lennie,hogy valaki ezekre vàgyik.
Az,hogy van ez az ismerősöd lehet csak nèzd meg meddig marad vele az a nő majd, max sebtapasz effektus,vagy lelki betegek azok a lànyok vagy el akarjàk magukat engedni, mert egy olyan pali mellett el tudjàk ès elfogjàk de egy olyan fèrfi aki igènyes meg egzisztencia meg egyèb dolgok is vannak,izmos ott a nőnek folyamatosan fent kell tartania a top àllapotot,különben lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!