Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 évesen miért vagyok láthata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?

Figyelt kérdés

30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.

Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?

Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!

2021. ápr. 18. 14:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a kérdést biztos férfi írta ki a szóhasználat miatt.

''Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.''

Ráadásul egy olyan, akinek nem sok nő jutott és ráér ilyen összefüggéseket gyártani a pici agyával, míg anyuci megfőz neki.

2021. ápr. 18. 14:53
 2/40 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Kérlek ha értelmes választ nem tudsz adni, ne írj ide. A merítést statisztikai értelemben írtam, szerintem Budapesten könnyebb, mert itt sokan élnek. Kérlek ne trollkodj, köszönöm!
2021. ápr. 18. 14:55
 3/40 A kérdező kommentje:
Milyen troll? Miről beszéltek? Kérlek ne írjatok ide ha nem tudtok rendes választ adni! Köszönöm!
2021. ápr. 18. 14:57
 4/40 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit sok vagy. 6 éve gondolom még más volt a helyzet.
2021. ápr. 18. 14:57
 5/40 A kérdező kommentje:
Nem romlott le az állapotom. Nem híztam meg, adok magamra ugyanúgy. A legtöbben nem mondanák meg rólam a koromat szerintem. Társkeresőn viszont mindig kiírom, ezért gondoltam arra, hogy ez rettentheti el a férfiakat.
2021. ápr. 18. 14:59
 6/40 anonim ***** válasza:
86%
akkor csinálj úgy, mint sok nő: vonjál ki 5-öt a korodból a társkeresőkön
2021. ápr. 18. 15:00
 7/40 A kérdező kommentje:
Hazugsággal indítani nem lenne korrekt. Később úgyis kiderül. Meg én nem szégyellem a koromat egyébként.
2021. ápr. 18. 15:01
 8/40 anonim ***** válasza:
91%
Most hülyeségnek fog tűnni, de próbálj meg eljutni valamilyen szórakozóhelyre, pl: bárba, koncertre, fesztiválra. (Természetesen miután már megszűnik a vírushelyzet.) És meg fogsz lepődni, hogy nem csak a fiatalabb korosztály jár ilyen helyekre, illetve még a fiatalabb férfiak is megkörnyékezhetnek, ha egy lazább öltözet és fiatalos smink van rajtad… Sok sikert! :D
2021. ápr. 18. 15:01
 9/40 anonim ***** válasza:
77%

Nos, ha nem vagy ápolatlan és romda és kellemes társaság vagy, akkor könnyen fogsz ismerkedni.

Már ha nem a 30-as / gyerekes/ kövér fóbiás troll vagy.

2021. ápr. 18. 15:02
 10/40 anonim ***** válasza:
76%
#1 +1 👍
2021. ápr. 18. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!