Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen miért vagyok láthatatlan a férfiaknak?
30-ig kb. kapartak értem. 10 hónapja ért véget egy hosszú párkapcsolatom, azóta mintha nem léteznék. Átlagos kinézetű vagyok, 170 cm, 70 kg, van normális keresetem, tehát nem vagyok egy vérszívó-típus. Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.
Mivel lehet felturbózni magam? vagy mivel kompenzálhatnám ezt a hátrányt? Adjak többet a külsőmre? Vagy agyra gyúrjak?
Nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, most elég rosszul vagyok lelkileg emiatt. Köszönöm, ha tiszteletben tartod ezt!
Ezt a kérdést biztos férfi írta ki a szóhasználat miatt.
''Ráadásul a fővárosban élek, tehát szerintem még nagyobb is a merítésem mint egy vidéki lánynak. Nem tudtam más következtetést levonni, mint hogy a 35-42 éves férfiaknak én már koros vagyok.''
Ráadásul egy olyan, akinek nem sok nő jutott és ráér ilyen összefüggéseket gyártani a pici agyával, míg anyuci megfőz neki.
Nos, ha nem vagy ápolatlan és romda és kellemes társaság vagy, akkor könnyen fogsz ismerkedni.
Már ha nem a 30-as / gyerekes/ kövér fóbiás troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!